Yapmaması lazım.şu an ryzen 3 1200 af kullanıyorum ve çok kötü şekilde darboğaz yapıyor, işlemci ne önerirsiniz gtx 970 için?
1000Yapmaması lazım.
Bütçe nedir?
işlemcide sıcaklıktan yana sıkıntı yok ama kullanım hep %95 üzerinde, bu arada oyunda ayarları ultraya da çektim düşüğe de, işlemci hala 95 üzeriAnakart neydi?
Ayrıca oyun sırasında işlemci hızları ve sıcaklığı ne durumda?
1000
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
işlemcide sıcaklıktan yana sıkıntı yok ama kullanım hep %95 üzerinde, bu arada oyunda ayarları ultraya da çektim düşüğe de, işlemci hala 95 üzeri
teşekkürler, bu arada darboğaz yapması normal mi? youtubedan test videoları izliyorum onlarda da darboğaz oluyor ama şaşırdım açıkcası 1200 af bu kadar kötü müİşlemci ve Tüm Masaüstü Bilgisayar Donanımları sahibinden.com'da
İşlemci ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleri, uygun fiyatları ve GET ile satın alma fırsatlarıyla bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'dawww.sahibinden.com
1200 AF RX 570'e kadar besler 970 de 570 ile eşit bir kart denebilir neden darboğaz var anlamadım.teşekkürler, bu arada darboğaz yapması normal mi? youtubedan test videoları izliyorum onlarda da darboğaz oluyor ama şaşırdım açıkcası 1200 af bu kadar kötü mü
bir kaç RX 570 - 1200 af ikilisi kullanan kişi ile konuştum darboğaz var diyorlardı, 970 de rx 570den daha performanslı olduğu için doğal olarak darboğaz oluyor sanırım1200 AF RX 570'e kadar besler 970 de 570 ile eşit bir kart denebilir neden darboğaz var anlamadım.
Benim de aklıma o geldi.bir kaç RX 570 - 1200 af ikilisi kullanan kişi ile konuştum darboğaz var diyorlardı, 970 de rx 570den daha performanslı olduğu için doğal olarak darboğaz oluyor sanırım