🔥İndirim İtopya EFSANE Haftasonu Fırsatları başladı !

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
8,764

Çok çok güzel indirimler var bi göz atın derim
Tavsiyelerim :

Son düzenleme:
çök çök çok iyi fiyat

ulan daha yeni 320liraya aldım. 250ye düşmüş :peeposad: buna da çökün. bu da iyi fiyat.
ah be Pisidak
2 tane alıyorum :D

Hocam u çipi kullanıyorum ve hiç memnun değilim, birden fazla cihaz bağlandığı an çöküyor.
ben de kullanıyorum. denemek için aynı anda 2 kol, kulaklık ve klavye bağladım, hepsi sorunsuz çalıştı. şimdi bluetooth mouse da aldım. hepsini sorunsuz kullanabiliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
Basilisk X'i beleşe veriyorlar neredeyse ...
Alınır o fiyata

ben de kullanıyorum. denemek için aynı anda 2 kol, kulaklık ve klavye bağladım, hepsi sorunsuz çalıştı. şimdi bluetooth mouse da aldım. hepsini sorunsuz kullanabiliyorum.
Allah Allah, bende mi problem var acaba?
Hocam hani DS4 bağladım birde hoparlör bağladım, hoparlörden ses gelmez oldu, oynadığım oyunda kasmaya başladı.
Anakartla mı ilgili acaba?

Allah Allah, bende mi problem var acaba?
Hocam hani DS4 bağladım birde hoparlör bağladım, hoparlörden ses gelmez oldu, oynadığım oyunda kasmaya başladı.
Anakartla mı ilgili acaba?
tam olarak şu an logitech k380 klavye, basilisk x (bluetooth modunda) mouse ve anker life q10 kulaklık bağlı. herhangi bir sorun yok. bu şekilde oyun da oynayabiliyorum ds4 bağlayarak.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -cN4
tam olarak şu an logitech k380 klavye, basilisk x (bluetooth modunda) mouse ve anker life q10 kulaklık bağlı. herhangi bir sorun yok. bu şekilde oyun da oynayabiliyorum ds4 bağlayarak.
Anakartınız ne hocam?

Geri