Yardım Forza Horizon 4 Alınır mı?

Gamepassi sadece fh5 için alıyorum :)

Forza horizon 5 in buglar düzeltilene kadar yeni araçlar oyun modları gelene kadar yani oyun tam tamamlanana kadar Fh4 kendini oynatır. 2022 yazı veya kışı fh5 indirimden alınıp oynanır.

Forza horizon 5 çıkacak biliyorsunuz, sizce forza horizon 4 alayımmı yoksa 5 çıkacağı için alınmaz mı?
40 TL'ye aldık arkadaşlarla 1 hafta oynadık oyun acayip bayıyor şahsi görüşüm oyunun fazla bi amacıda yok .

Forza horizon 5 çıkacak biliyorsunuz, sizce forza horizon 4 alayımmı yoksa 5 çıkacağı için alınmaz mı?
Alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

40 TL'ye aldık arkadaşlarla 1 hafta oynadık oyun acayip bayıyor şahsi görüşüm oyunun fazla bi amacıda yok .
bayıyor? siz boş boş gezmişsinizdir diye öyle olmuştur

Alınır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bayıyor? siz boş boş gezmişsinizdir diye öyle olmuştur
takım halinde sürekli yarışlar etkinlikler yapıyoruz sarmıyor efendim tam hız yapacam derken sürekli bi virajlar dönmeler.

drift ayarları fala deneseydiniz böyle demezdiniz ya da nadir arabaları toplamaya çalışsaydınız
emin olun çok güzel hızlı araçlar var bugatti eksik gibi düşün sadece genelde ford gt ve spano kullanıyorum hızlı araç için yarışlar bi yerden sonra sıktı hadi tek beni sıktı desek bile arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyor o yüzden boşta duruyor.

emin olun çok güzel hızlı araçlar var bugatti eksik gibi düşün sadece genelde ford gt ve spano kullanıyorum hızlı araç için yarışlar bi yerden sonra sıktı hadi tek beni sıktı desek bile arkadaşlarımda aynı şeyi düşünüyor o yüzden boşta duruyor.
yanlış okudunuz sanırım ben hızlı araçlarınız yok ve güzel araçlarınız yoktur demedim drift ayarları ve nadir bulunan arabaları araştırsaydınız öyle demezdiniz dedim direkt bayıyor demek yerine oyunu beğenmiyorum deseniz ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,194,621
Üyeler
189,639
Son üye
toososoaso
Geri