İnternet Sorunu Çözümü

Frxeon

80+
Reaksiyon skoru
24
1. adım = Windows arama yerine ayarlar yazın.

2. adım = Ağ ve İnternet'e tıklayın.

3. adım = Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir e tıklayın.

4. adım = Hangisiyle bağlıysanız kabolulu veya kablosuz, ona sağ tıklayıp özellikler deyin.

5.adım = İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) e çift tıklayın.

6.adım = aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan a tıklayıp 1. 1. 1. 1

1. 0. 0. 1 yazıp "çıkarken ayarları doğrula" kutusunu işaretleyin ve tamam deyip çıkın.

Ne ile ilgili peki ? Wp Instagram falan mı?

Ne ile ilgili peki ? Wp Instagram falan mı?
Sadece wp ve instagram değil, bazı kişiler nete daha giremiyor özellikle Türk Telekom kullananlar. Ben de dahil dim sonra dns değiştirince çözüldüğünü yazanlar gördüm ve denedim ardından çözüldüğü için post attım buraya.

Bende sorun kendi kendine çözüldü.

1. adım = Windows arama yerine ayarlar yazın.

2. adım = Ağ ve İnternet'e tıklayın.

3. adım = Bağdaştırıcı seçeneklerini değiştir e tıklayın.

4. adım = Hangisiyle bağlıysanız kabolulu veya kablosuz, ona sağ tıklayıp özellikler deyin.

5.adım = İnternet protokolü sürüm 4 (TCP/IPv4) e çift tıklayın.

6.adım = aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan a tıklayıp 1. 1. 1. 1

1. 0. 0. 1 yazıp "çıkarken ayarları doğrula" kutusunu işaretleyin ve tamam deyip çıkın.
allah razı olsun kanka müşteri hizmetleri yardım edemiyoruz diyip kapatıyordu ben youtube hariç hiçbir siteye erişim sağlayamadım bugün mobilden foruma gireyim ne var ne yok bakayım dedim konuyu gördüm düzelttim eyvallah

allah razı olsun kanka müşteri hizmetleri yardım edemiyoruz diyip kapatıyordu ben youtube hariç hiçbir siteye erişim sağlayamadım bugün mobilden foruma gireyim ne var ne yok bakayım dedim konuyu gördüm düzelttim eyvallah
Ö.d.

Direkt modemden 3 farklı DNS adresi kullanmanın farkını yine yaşamışım herhalde, internette gram sorun olmadı (genel hariç).
Birincil Cloudflare DNS, İkincil Google DNS, Üçüncül Level3 DNS.

Hiçbirşey yapmayıp internetimin hızlanması dışında bi şey yok bende çok şükür 😅

Allah razı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,399
Üyeler
187,951
Son üye
wastageeeaq
Geri