Bir Ateist İle Ropörtaj

Bilmem. Sadece gördüğümü söylüyorum. ÖR: Freud mudur tam bilmem, din hastalık diyor hemen bu fikri hiç sentezlemeden kapıyorlar bunu diyorum.
O durum beni de rahatsız ediyor. Kendine paralel bir görüşü ya da adamı sadece kendilerine bir duvar olarak kullanıyor insanlar.

Abı ben Canerın Evrim konusunda ki düşüncelerını ciddiye alıyorum
Hayatında 1 kitap bile okumamış yobaz düşüncelerle eğitilmiş bir bağnaz. Ona cevap verirken falan aşırı derece de seviyemin düştüğünü hissedip rahatsız oluyorum. Kendisi de başlı başına rahatsız edici biri zaten.

Kutsal kitapların insanlar tarafından yazıldığını neye dayanarak söylüyorsun?

Son düzenleme:
Dalga geçmiyorum. Belli yasaklardan kurtulmak adına filozofların işine gelen sözlerini, fikirlerini alıyorlar sonra ben ateistim. Altı boş.
arapların kitabına ibadet ediyorlar işine gelenelre günah diyorlar yapanları öldürüyorlar işine gelen günahlara da benim günahım diyorlar saçma altı da boş bi kitap
(beler ciddiye almayın empati yapmaya çalışıyorum)

arapların kitabına ibadet ediyorlar işine gelenelre günah diyorlar yapanları öldürüyorlar işine gelen günahlara da benim günahım diyorlar saçma altı da boş bi kitap
Neye göre boşmuş Kitap? Fiziğe ters felsefe kadar boş olamaz sanırım 🤭

babama maymun demek ne haddine
Bunun troll mesaj olduğuna eminim, ama altan alıcam o teori sana maymundan geldiğini değil uzun süre önce bu iki türün ortak bir atası olduğunu söylüyor ki bulgular bunu doğrular

Bunun troll mesaj olduğuna eminim, ama altan alıcam o teori sana maymundan geldiğini değil uzun süre önce bu iki türün ortak bir atası olduğunu söylüyor ki bulgular bunu doğrular
kanka dur dur yanlış anladın ben empati yapmaya çalışıyorum

Geri