Arda22
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 13,972
Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirAbı ben Canerın Evrim konusunda ki düşüncelerını ciddiye alıyorum
Bozuk saat bile günde 2 kez doğruyu gösterirAbı ben Canerın Evrim konusunda ki düşüncelerını ciddiye alıyorum
O durum beni de rahatsız ediyor. Kendine paralel bir görüşü ya da adamı sadece kendilerine bir duvar olarak kullanıyor insanlar.Bilmem. Sadece gördüğümü söylüyorum. ÖR: Freud mudur tam bilmem, din hastalık diyor hemen bu fikri hiç sentezlemeden kapıyorlar bunu diyorum.
Hayatında 1 kitap bile okumamış yobaz düşüncelerle eğitilmiş bir bağnaz. Ona cevap verirken falan aşırı derece de seviyemin düştüğünü hissedip rahatsız oluyorum. Kendisi de başlı başına rahatsız edici biri zaten.Abı ben Canerın Evrim konusunda ki düşüncelerını ciddiye alıyorum
arapların kitabına ibadet ediyorlar işine gelenelre günah diyorlar yapanları öldürüyorlar işine gelen günahlara da benim günahım diyorlar saçma altı da boş bi kitapDalga geçmiyorum. Belli yasaklardan kurtulmak adına filozofların işine gelen sözlerini, fikirlerini alıyorlar sonra ben ateistim. Altı boş.
Neye göre boşmuş Kitap? Fiziğe ters felsefe kadar boş olamaz sanırımarapların kitabına ibadet ediyorlar işine gelenelre günah diyorlar yapanları öldürüyorlar işine gelen günahlara da benim günahım diyorlar saçma altı da boş bi kitap
kanka ben bilime inanmıyorum tek bilim kuran (!)Neye göre boşmuş Kitap? Fiziğe ters felsefe kadar boş olamaz sanırım![]()
Bilimi red ettiğimiz ne malum? Evrim fikrinden Müslüman bilim adamlarında da bahsetmesikanka ben bilime inanmıyorum tek bilim kuran (!)
sen benim babam maymun mu diyosunBilimi red ettiğimiz ne malum? Evrim fikrinden Müslüman bilim adamlarında da bahsetmesi![]()
babama maymun demek ne haddineBilimi red ettiğimiz ne malum? Evrim fikrinden Müslüman bilim adamlarında da bahsetmesi![]()
Bunun troll mesaj olduğuna eminim, ama altan alıcam o teori sana maymundan geldiğini değil uzun süre önce bu iki türün ortak bir atası olduğunu söylüyor ki bulgular bunu doğrularbabama maymun demek ne haddine
kanka dur dur yanlış anladın ben empati yapmaya çalışıyorumBunun troll mesaj olduğuna eminim, ama altan alıcam o teori sana maymundan geldiğini değil uzun süre önce bu iki türün ortak bir atası olduğunu söylüyor ki bulgular bunu doğrular
Evrime ters değiliz, evrimi altan destekleyen ayetler bile hemde içinde adem de geçiyorkanka dur dur yanlış anladın ben empati yapmaya çalışıyorum
o zaman evrime inanmayan müslümanlar dinden çıkmış oluyorEvrime ters değiliz, evrimi altan destekleyen ayetler bile hemde içinde adem de geçiyor![]()