Ekle reklam olmazMerhabalar, bir araba almayı düşünüyoruz ve bütçemiz 100.000 civarı. Aşağıya bir link bırakacağım ama ondan önce reklam olur mu onu öğrenmeliyim. Eğer reklam olmazsa ekleyeceğim linki.
Ekle reklam olmaz
Sağolun hocam peki bu araba nasıl ? 15.000 TL ağır hasar kaydı var diyor 15.000 TL ile nasıl ağır hasar kaydı oluyor onu da anlamış değilim.100bin bandında aile kullanımına uygun yakıtı az, sanayi yüzü görmeyeceğiniz corolla önerebilirim. e140 kasa kodlu corolla bu fiyat bandında çok iyi tercih olur.
Airbag açmış olabilir mi ?Sağolun hocam peki bu araba nasıl ? 15.000 TL ağır hasar kaydı var diyor 15.000 TL ile nasıl ağır hasar kaydı oluyor onu da anlamış değilim.
ağır hasar kaydı için limit ne kadar bilgim yok fakat bana göre 15bin ağır hasar kaydı için gayet normal bir para. sigorta şişirmesi laflarına sakın inanmayın.Sağolun hocam peki bu araba nasıl ? 15.000 TL ağır hasar kaydı var diyor 15.000 TL ile nasıl ağır hasar kaydı oluyor onu da anlamış değilim.
Evet hocam o laflara karnım tok, sizce alınır mı ?ağır hasar kaydı için limit ne kadar bilgim yok fakat bana göre 15bin ağır hasar kaydı için gayet normal bir para. sigorta şişirmesi laflarına sakın inanmayın.
ben almazdım. 15bin hasar kaydı bana çok.Evet hocam o laflara karnım tok, sizce alınır mı ?
Sigorta şişirmesi falan yalanBuyurun hocam araba bu.Volkswagen Jetta Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Volkswagen Jetta fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com