eFootball 22 (PES 22) cidden çok mu kötü?

Şu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
pesle alakası yok oyunun

Çok kötü.

Ben az önce oynadım Oyun pes değil sanki yeni bir oyun. Hiç alışamadım umarım demodan kaynaklıdır. Tuşların yerleri bile değişmiş. Pesten çıkmış yani oyun benim görüşüme göre. paslaşmalar çok kötü tuşların hangisinin ne işe yaradığı belli değil. Grafikler keza o kadar abarttıkları kadar değil.

Evet sakın ındırme

Şu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
Tek artisi ucretsiz olmasi oda artimi bilmiyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten indirsem 20 FPS anca.
Fifa online 4 indir 40-50 fps alirsin
Sistemin ne

Sistemin ne
Ücretli olsa daha da kötü olurdu paramızla rezil olduk derlerdi.

Sistemin ne
i3 10110U Intel UHD Graphics 4 GB 2666 MHz.

Ücretli olsa daha da kötü olurdu paramızla rezil olduk derlerdi.

i3 10110U Intel UHD Graphics 4 GB 2666 MHz.
Fifa online 4 yuklemeni oneririm fps 50-60 olur

Grafik konusunu ne sen sor ne ben söyleyeyim oynanışa gelirsek çokça görülen bug hata ve yapay zeka saçmalıkları dışında vasat bir oynanışı var.

Klavyeyle oynanır mı?
Evet ben klavyeden oynuyorum ama biraz zor oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,548
Üyeler
192,747
Son üye
ozan16
Geri