mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kötü müydü 14?2014 tahtını devretti desene.
Kötü müydü 14?2014 tahtını devretti desene.
pesle alakası yok oyununŞu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
bildiğim kadarı ile 13'ün verdiği tadı veremiyordu zaten o yüzden biz 13'de takıldık.Kötü müydü 14?
Zaten indirsem 20 FPS anca.Evet sakın ındırme
Tek artisi ucretsiz olmasi oda artimi bilmiyorumŞu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
Fifa online 4 indir 40-50 fps alirsinZaten indirsem 20 FPS anca.
Ücretli olsa daha da kötü olurdu paramızla rezil olduk derlerdi.Tek artisi ucretsiz olmasi oda artimi bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fifa online 4 indir 40-50 fps alirsin
Sistemin ne
i3 10110U Intel UHD Graphics 4 GB 2666 MHz.Tek artisi ucretsiz olmasi oda artimi bilmiyorum
Fifa online 4 indir 40-50 fps alirsin
Sistemin ne
Fifa online 4 yuklemeni oneririm fps 50-60 olurÜcretli olsa daha da kötü olurdu paramızla rezil olduk derlerdi.
i3 10110U Intel UHD Graphics 4 GB 2666 MHz.
Klavyeyle oynanır mı?Fifa online 4 yuklemeni oneririm fps 50-60 olur
Grafik konusunu ne sen sor ne ben söyleyeyim oynanışa gelirsek çokça görülen bug hata ve yapay zeka saçmalıkları dışında vasat bir oynanışı var.Şu anda Steam'de en az puana sahip olan oyun bu. Videolarda da çimlerin, gölgelerin ve birçok şeyin çok kötü olduğunu görmüştüm ama daha öncesinde futbol oyunu oynamadığımdan ne kadar kötü bilmiyorum. O kadar da kötü bir oyun mu eFootball 22?
Evet ben klavyeden oynuyorum ama biraz zor oluyor.Klavyeyle oynanır mı?