(っ◔◡◔)っ𝙻𝚞𝚌𝚒𝚎𝚕𝚕𝚎
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,205
Bir kaç yerde 25 ine doğru yine toplanıcaklar ve kapatıcaklar diye duydum
Doğru mu?
Doğru mu?
Kapanma gibi bişey yok.Bir kaç yerde 25 ine doğru yine toplanıcaklar ve kapatıcaklar diye duydum
Doğru mu?
Vahiy geldi heralde.Kapanma gibi bişey yok.
Neden?Vakalar 50k olsa bile kapatcaklarını sanmıyorum...
Hocam geçen yıl kapandığında vakalar cok daha azdı.Yılbaşından önce kapanması imkansız gibi bir şey kapanma fln gelirse anca o zaman kapanır onun dışında bu yıl kapanmaz gibi duruyor
Evet kesin bilgi kapanma gibi bir şey söz konusu bile olamaz dendi. Bakanlıkta tanıdıklarım varVahiy geldi heralde.
Günlük 40 ar 50 şer vaka olsa bile kapanmayacak yaniEvet kesin bilgi kapanma gibi bir şey söz konusu bile olamaz dendi. Bakanlıkta tanıdıklarım var
Kapanması lazım benceKeşke kapatsalar ama sınavlardan sonra kapanır diye düşünüyorum buda kasımın 10'u gibi bir tarihe tekabul(yanlış yazdım sanırım) ediyor.
Bence de çünkü minibüsler tıkış tıkış okul desen adam maskesiz SİİÜÜÜÜÜ diye bağırıyorGünlük 40 ar 50 şer vaka olsa bile kapanmayacak yani
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Kapanması lazım bence
Bizde Kasımın 20si gibi başlıyor sınavlarKeşke kapatsalar ama sınavlardan sonra kapanır diye düşünüyorum buda kasımın 10'u gibi bir tarihe tekabul(yanlış yazdım sanırım) ediyor.
Bizde 25 ekimBizde Kasımın 20si gibi başlıyor sınavlar