Diş Tellerim çok acıtıyor

Liberal Kenobi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
866
Bugün takıldı tavuk yapmışlar patates kızartmışlar yemeye çalıştım çok acıtıyor 10 ay takılcakmış bu ağrılar falan ne zaman geçer adam akıllı ne zaman yemek yiyebilirim?

Ne zaman diş etlerin, çenen ve dişlerin ona alışırsa o zaman rahatlarsın.
Bugün takıldığı için sıkıntı yaratabilir.
Birkaç güne düzelir.

İlk takıldığı zaman ağırması normal. Benim 10 güne geçmişti o zamana kadar sıvı ağırlıklı beslenebilirsin

Bugün takıldı tavuk yapmışlar patates kızartmışlar yemeye çalıştım çok acıtıyor 10 ay takılcakmış bu ağrılar falan ne zaman geçer adam akıllı ne zaman yemek yiyebilirim?
Ben de taktırmayı düşünüyorum Alt ve üst Sen ne kadara taktırdın ?

İlk gün takıldığı için katı besinleri çiğnerken ağrı yapması normal, sıvı ağırlıklı beslenin 1-2 hafta içinde geçer.

temmuzda takıldı benimde 2hafta full çorba içtim sonra makarnaları 1 çiğneyip yutabilmeye başladım 1 haftada öyle geçti en acı kısmı kurban kesildikten sonra et yiyememekti :/ değişiyor kişiden kişiye süresi 1 haftada sürer 3 haftada belli olmaz birde her randevunda teli kalınlaştıracaklar o da bende 1 hafta sürmüştü ağrının geçmesi sende de o civar sürer gine

Çok doğal ağrıması çene şeklini değiştiriyor. Katlanacaksın ama 1 ömür dshs rahat olucak.

10 ay'da bir şey yok.
Bizim arkadaş 5 sene demir yollarında çalıştı.

Bende tel taktırdım bir kaç gün corba ağirliklı ve yumuşak şeylee yemelisin. Alıstıkdan sonrası çok kolay olcak. Birde teller cıktiktan sonra aparat takıcaklar, onda biraz bıkkınlık olur onuda hiç aksatma yeter

Geri