knkm ırsi de olabilir başka bir sorunda olabilir bi doktora görun şu anda ne dersem yalan olur en iyisi doktorSon 2aydır saçlarım ciddi derecede dökülmeye başladı.Banyodan çıkıp saçımı kurulayınca 20-30tane saç dökülüyor.Bu sabah rahat 40tane saç döküldü ne yapmamı önerirsiniz endişem iyice artı.(Saçlarım sık ve kepekli)
Bendede aynı sorun var o kadar olmasada ama benim saçlar uzun sebebi nedir?Saçların çok uzun mu ?
Ya benim de saçım uzun kanka sormamın sebebi uzun saça bakıp yapıp sağlıklı tutmak çok zor saçın dökülüyor diye hemen genetik düşünme. Uzun saç için baya uğraşman ve iyi bakman lazım. Yani saçın çok uzun ve bakımsızsa devamlı saçın dökülür. Bakımdan kastım her şey olabilir yani düzenli duş alma, bazı losyonları kullanma ve en önemlilerinden birisi devamlı saçın kırıklarını aldırtma git kaliteli bir kuaföre ayda bir saçının kırıklarını aldır. Uzun saçın olduğu zaman saçının çoğunluğunda kırık oluyor o kırık saçların dökülüyor genelde.Bendede aynı sorun var o kadar olmasada ama benim saçlar uzun sebebi nedir?
Hemen doktora başvurmanızı ve Size verilen özel şampuanı kullanmanızı öneririmSon 2aydır saçlarım ciddi derecede dökülmeye başladı.Banyodan çıkıp saçımı kurulayınca 20-30tane saç dökülüyor.Bu sabah rahat 40tane saç döküldü ne yapmamı önerirsiniz endişem iyice artı.(Saçlarım sık ve kepekli)
Reis zaten günde 20-30 saç dökülür ama daha fazlaysa genlerle lgiliSon 2aydır saçlarım ciddi derecede dökülmeye başladı.Banyodan çıkıp saçımı kurulayınca 20-30tane saç dökülüyor.Bu sabah rahat 40tane saç döküldü ne yapmamı önerirsiniz endişem iyice artı.(Saçlarım sık ve kepekli)
Yağlanmakla dökülme ayrı şeyler buaradaBen her gün yıkamazsam yağlanıyor dökülüyor.
Evet meyve tüketmen lazımAynı sorunu yaşıyorum. Demir eksikliğim çıktı. Ondandır diyorlar.
Demir sorunuBendede aynı sorun var o kadar olmasada ama benim saçlar uzun sebebi nedir?