Neler Yeni

Saçlarım Çok Dökülüyor

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,457
İsim
Emir Bayram
Son 2aydır saçlarım ciddi derecede dökülmeye başladı.Banyodan çıkıp saçımı kurulayınca 20-30tane saç dökülüyor.Bu sabah rahat 40tane saç döküldü ne yapmamı önerirsiniz endişem iyice artı.(Saçlarım sık ve kepekli)

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Saçların çok uzun mu ?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Son 2aydır saçlarım ciddi derecede dökülmeye başladı.Banyodan çıkıp saçımı kurulayınca 20-30tane saç dökülüyor.Bu sabah rahat 40tane saç döküldü ne yapmamı önerirsiniz endişem iyice artı.(Saçlarım sık ve kepekli)
knkm ırsi de olabilir başka bir sorunda olabilir bi doktora görun şu anda ne dersem yalan olur en iyisi doktor

Squex

80+ Silver
Benimde saçlarım baya dökülüyor günde 30 tane rahat dökülüyordur yaşım 16 saçımı da en son 1 yıl önCe sıfıra vurmuştum o zamandan beri kesmedim uzun az ama çok dökülüyor endişe ediyorum bende

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,397
İsim
Diyarhan
Stres dönemi olabilir veya kalıtsal hastalık. Lise ortaya kadar uzuk saçlı biriydim üni de emekli hocaya döndüm resmen. Umarım öyle olmaz seninki de cildiye bölümüne gitmelisin.

TwinsR32

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağlar
Steam
https://steamcommunity.com/id/TwinsR32/
Discord
Twins R32#0331
aynı saç dökülme durumu bendede var. saçlarım sık olduğundan dökülmesini şuan takmıyorum ama ilerde sorun çıkarıcak muhtemelen :/
çözümünü daha tam bulmuş değilim ama şampuan değişimi yapmamanı tavsiye ederim. benim dökülmesini azaltmıştı. (çok sık şampuan değiştirirdim eskiden şuan mümkün olduğunca değiştirmiyorum biraz daha azaldı dökülmesi ama halen çok (günde 50tel hiçbirşey yapmasam bile dökülüyor))

Jauvin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,024
İsim
Iowa Hersberg
İlgilendiği Kategoriler
Valorant - PC
Steam
https://steamcommunity.com/id/jauvinqq/
Discord
Jauvin #4666
Bendede aynı sorun var o kadar olmasada ama benim saçlar uzun sebebi nedir?
Ya benim de saçım uzun kanka sormamın sebebi uzun saça bakıp yapıp sağlıklı tutmak çok zor saçın dökülüyor diye hemen genetik düşünme. Uzun saç için baya uğraşman ve iyi bakman lazım. Yani saçın çok uzun ve bakımsızsa devamlı saçın dökülür. Bakımdan kastım her şey olabilir yani düzenli duş alma, bazı losyonları kullanma ve en önemlilerinden birisi devamlı saçın kırıklarını aldırtma git kaliteli bir kuaföre ayda bir saçının kırıklarını aldır. Uzun saçın olduğu zaman saçının çoğunluğunda kırık oluyor o kırık saçların dökülüyor genelde.

Flowy*

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
534
İsim
Ahmet Emir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon Önerileri , Toplama pc , Ekran Kartı voltajı
Hemen doktora başvurmanızı ve Size verilen özel şampuanı kullanmanızı öneririm :)

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aynı sorunu yaşıyorum. Demir eksikliğim çıktı. Ondandır diyorlar.

DOKTOR🥼

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,015
İsim
Resad
Instagram
resad.sadiqov29
Steam
Authority6655
Reis zaten günde 20-30 saç dökülür ama daha fazlaysa genlerle lgili
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben her gün yıkamazsam yağlanıyor dökülüyor.
Yağlanmakla dökülme ayrı şeyler buarada

Aynı sorunu yaşıyorum. Demir eksikliğim çıktı. Ondandır diyorlar.
Evet meyve tüketmen lazım

Bendede aynı sorun var o kadar olmasada ama benim saçlar uzun sebebi nedir?
Demir sorunu
Gen sorunu
Şampuan seçimi
Hersey ola bilir çok dökülüyorsa doktora gorunmeni tavsiye ederim

Top Bottom