Ali Sansalan 3 - 1 Fenerbahce

-cN4

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
347
Evet.
O pozisyona kirmizi verilir mi sizce?
Macin geneli hakkinda konusmak bile istemiyorum.
Her sene oldugu gibi yine hakemler tarafindan dograndik.
Kore basininda soyle bir haber cikmis;
"Kim Min Jae, maclarin hakemler tarafindan belirlendigi Avrupa'dan hemen gitmeli."

Evet.
"Kim Min Jae, maclarin hakemler tarafindan belirlendigi Avrupa'dan hemen gitmeli."

Açıldı zaten

Evet.
Şu bir gerçek Ali koç yönetime geçtiğinden beri kaybetmediğimiz bütün takımlara kaybeder olduk bu adam paradan anlayan adam futboldan değil neden Fenerbahçe taraftarı olarak bu adamı başa getirmek istediler anlamadım.

hqdefault.jpg

Aynen usta, 3 Temmuz'da da aynisini diyordunuz.
Ama dogru hamsilere gore 3 Temmuz'da zaten biz sike yaptik :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Şu bir gerçek Ali koç yönetime geçtiğinden beri kaybetmediğimiz bütün takımlara kaybeder olduk bu adam paradan anlayan adam futboldan değil neden Fenerbahçe taraftarı olarak bu adamı başa getirmek istediler anlamadım.
Oncelikle Ali Koc'u istememizin sebebi mali anlamda cok basarili olmasi.
Fakat hakkimizi savunmuyor ve bunu bende hic sevmiyorum.
Elini masaya vurma vakti geldi de geciyor.

Evet.
hocam maç kırmızıdan sonra koptu fener için zaten hakem ts lilere kart vermeye korkuyor

ali koç mudur nedir çıkıp bağırıp vurup dökmezse bıraksın koltuğu forvet alamadın eyvallah ama hakkımızı da savun be bir kerede

• Beğen
Reaksiyonlar: -cN4
hocam maç kırmızıdan sonra koptu fener için zaten hakem ts lilere kart vermeye korkuyor
Kirmizidan sonra koptu ama kart vermeye korkuyor diye birsey mi var abi, KMJ'e verdigi ilk sarida oyundan atilacagi bariz belliydi.

ali koç mudur nedir çıkıp bağırıp vurup dökmezse bıraksın koltuğu forvet alamadın eyvallah ama hakkımızı da savun be bir kerede
Ben de bunu diyorum iste :(

Aynen usta, 3 Temmuz'da da aynisini diyordunuz.
Ama dogru hamsilere gore 3 Temmuz'da zaten biz sike yaptik :D

Oncelikle Ali Koc'u istememizin sebebi mali anlamda cok basarili olmasi.
Fakat hakkimizi savunmuyor ve bunu bende hic sevmiyorum.
Elini masaya vurma vakti geldi de geciyor.
aziz yıldırım takımı şampiyon yapamasada arkasında ozaman ali koç vardı bu adam futboldan anlamaz ama paradan anladığı için ozamanda takıma destek oluyordu zaten bu takımdan ne biçim yıldızlar geçti van persie gibi bi oyuncu geleceğini tahmin bile edemezdim. aklıma takılan şu şu an fenerbahçede kim var allah aşkına lütfen mesut özil demeyin bi perotti vardı böle heyecanlandırcak oyuncu oda gitti malesef.

Geri