Binance kimlik fotoğrafını kabul etmiyor, ne yapmalıyım?

Reaksiyon skoru
54
Fotoğrafı yüklüyorum ama her seferinde kimliğiniz okunamıyor diyor. Birçok farklı şekilde fotoğraf çektim ve elimden daha düzgün bir fotoraf çıkmıyor. Sürücü belgesi ve pasaport ile de denedim ama olmuyor lütfen yardımcı olabilir misiniz?

Fotoğrafı yüklüyorum ama her seferinde kimliğiniz okunamıyor diyor. Birçok farklı şekilde fotoğraf çektim ve elimden daha düzgün bir fotoraf çıkmıyor. Sürücü belgesi ve pasaport ile de denedim ama olmuyor lütfen yardımcı olabilir misiniz?
Adamın bu devir de pasaport bile alacak parası var fakat hala ülke de duruyor (!)
Yerin de olsa idim pasaport ile ülkeyi terk ederdim (!)

Kimliği bende de okunmuyor dedi. Sonra a4 kağıdının üstünde ehliyeti denedim. O sarı çizgilerin dışına taşıcak şekilde fotoğraf çektim beyaz zeminde ışıklandırmada iyidi kabul etti. Dediğim gibi ama o çizgilerin içinde kalacak şekilde değilde taşacak şekilde kabul etti nedense

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,721
Üyeler
184,671
Son üye
Asterix
Geri