Gate io güvenilir mi?

2023'e Kadar Yokum

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,499
Normalde kripto trading Binance'den yapıyordum. Kishu coin almak için Gate io kayıt olmak gerekiyormus. Sizce güvenilir mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Borsa Kaplanı

Son düzenleme:
Güvenilir.

Bu borsaya kayıt olurken mutlaka referans indirimi bulun hocam.

En yüksek referans indirimi %30'dur bu borsada.

Örneğin 1000 dolarlık işlem açıyorsanız ve sizden 1 dolar alıyorsa her alım - satım yaptığınızda, bundan %30 kurtulabilirsiniz. Böylece 70 cent alır. Sürekli alım satım yapacağınız için bence %30 referans indirimi ile kayıt olun. Ciddi paralara ulaşabiliyor bu komisyonlar çünkü.

Özellikle büyük paralarla alım satım yapacaksanız kullanmazsanız kafanıza vurursunuz.

Aşağıya %30 komisyon indirimi bağlantısı bıraktım. Oradan kayıt olun bence. En mantıklısı bu. Ben öyle yaptım.

https://www.gate.io/signup/6986453

Normalde kripto trading Binance'den yapıyordum. Kishu coin almak için Gate io kayıt olmak gerekiyormus. Sizce güvenilir mi?

@Borsa Kaplanı
Kayıt oldunuz mu hocam?

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam? Bir problem yaşadınız mı? Ben de kullanmaya başladım da?

Son düzenleme:
Bu borsaya kayıt olurken mutlaka referans indirimi bulun hocam.

En yüksek referans indirimi %30'dur bu borsada.

Örneğin 1000 dolarlık işlem açıyorsanız ve sizden 1 dolar alıyorsa her alım - satım yaptığınızda, bundan %30 kurtulabilirsiniz. Böylece 70 cent alır. Sürekli alım satım yapacağınız için bence %30 referans indirimi ile kayıt olun. Ciddi paralara ulaşabiliyor bu komisyonlar çünkü.

Özellikle büyük paralarla alım satım yapacaksanız kullanmazsanız kafanıza vurursunuz.

Aşağıya %30 komisyon indirimi bağlantısı bıraktım. Oradan kayıt olun bence. En mantıklısı bu. Ben öyle yaptım.

https://www.gate.io/signup/6986453

Kayıt oldunuz mu hocam?

Ne kadar süredir kullanıyorsunuz hocam? Bir problem yaşadınız mı? Ben de kullanmaya başladım da?

Merhaba indirim kullanarak kayıt oldum sayenizde. Teşekkürler. Birkaç soru sormak istiyorum da?

Hocam gate io bana göre dünyanın en büyük kripto borsalarından biri olmasının sebebi yaklaşık 1000 adet coini barındırıyor olması. Neredeyse tüm coinler burada listeleniyor. En fazla coinin listelendiği borsa gate io. Tamamı olmasa da %95'i vardır bence.

Tekrar teşekkür ederim.

Siz normalde nereden işlem yapıyordunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,808
Üyeler
186,546
Son üye
capri
Geri