win 11 temiz kurulum kms belası

UmutEren

80+
Reaksiyon skoru
72
arkadaşlar gecen win 11 temiz kurulum yaptım flash belleğim evde duruyor şuan bikaç sıkıntı yaşıyorum tekrar temiz kurulum yapmak istıyorum o win 11 iso dosyasının yuklu oldugu flash bellegı tekrardan takıp win 11 yukleyebılırmıyımtemiz kurulum için yani tekrardan temiz kurulum yapmak istıyorum ama bilgisayarımda win 11 yüklü bi sıkıntı olmaz değilmi tekrardan o flash ı takıp boot menusunden o flash dan başlatıp temız kurulum yapmak

sıkıntı olmaz
sağol abı sorunum su benım kardesım ınternetten key bulup aktıfleştirmiş hemde kms gkey gvlk cinsinden tekrar eskı ilk keyıme donmek istıyorum sorun cozulr değilmı temız kurulum ypmak
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sıkıntı olmaz
yani tekrardan eski halıne donsun win etkınlestırın yazısı cıksın altta kms keylerın nasıl key oldugunu arastırınca tırstım

sağol abı sorunum su benım kardesım ınternetten key bulup aktıfleştirmiş hemde kms gkey gvlk cinsinden tekrar eskı ilk keyıme donmek istıyorum sorun cozulr değilmı temız kurulum ypmak

yani tekrardan eski halıne donsun win etkınlestırın yazısı cıksın altta kms keylerın nasıl key oldugunu arastırınca tırstım
kmspico illegal olarak cracklemeni sağlar windowsunu. Ben de o şekidle bir hataya düşmüştüm bilgisayarımı ilk aldığımda. Ancak kesinlikle önermiyorum. Başta google'de önüne saçma saçma reklamlardan çeşitli sorunlara varana kadar sıkıntılı. Temiz bir format attıktan sonra şunu yapabilirsin. Forumdaki çoğu kişi, ben de dahil bu yöntemle yaptık.

kmspico illegal olarak cracklemeni sağlar windowsunu. Ben de o şekidle bir hataya düşmüştüm bilgisayarımı ilk aldığımda. Ancak kesinlikle önermiyorum. Başta google'de önüne saçma saçma reklamlardan çeşitli sorunlara varana kadar sıkıntılı. Temiz bir format attıktan sonra şunu yapabilirsin. Forumdaki çoğu kişi, ben de dahil bu yöntemle yaptık.
abi format atınca gececekmı hersey
yani formattan sonra kms key gidecekmi

abi format atınca gececekmı hersey

yani formattan sonra kms key gidecekmi
tabii ki gidecek, format demek sistemi yeni baştan kurmaktır zaten. Ben de kmspico kullanma hatasına düştükten sonra format atıp attığım linkteki yöntem ile windows etkinleştirdim.

tabii ki gidecek, format demek sistemi yeni baştan kurmaktır zaten. Ben de kmspico kullanma hatasına düştükten sonra format atıp attığım linkteki yöntem ile windows etkinleştirdim.
tamam abi cok sağolasın ama şöye bi sorunum var format attıktan sonra kendı mouse mı kullanamıyorum sürücüsü silindiği için galiba neden oluyor buy win 11 kurarken ilerle ye basamamıştım başka mouse getirdim cozdum de tekrar aynı sorun olursa arkadaşınn mouse sını alamam ne yapmam lazım

Format atarken klavyedeki tab ve enter tuşları ile geçişleri sağlayabilirsin, fare kullanmana gerek yok. Yüklenince de farenin model numarası ile internette sürücüsünü bulup kurmalısın.

Format atarken klavyedeki tab ve enter tuşları ile geçişleri sağlayabilirsin, fare kullanmana gerek yok. Yüklenince de farenin model numarası ile internette sürücüsünü bulup kurmalısın.
abi attığın link deki şeyleri yaptım key değişti kms den şuan kurtuldummu formata hayla ihtiyacım varmı yada format attıktan sonra bu key gider mi

bana yardımcı ol abı lutfen bulaştım bir belaya cıkamıyorum

Son düzenleme:
abi attığın link deki şeyleri yaptım key değişti kms den şuan kurtuldummu formata hayla ihtiyacım varmı yada format attıktan sonra bu key gider mi

bana yardımcı ol abı lutfen bulaştım bir belaya cıkamıyorum
Ben sana şimdi uygula demedim ki onu. Öncelikle format atacaksın. Kmspico'dan en kolay ve temiz şekilde böyle kurtulabilirsin. Kendine bir flash hazırla ve 15-20 dakikada hemen formatını at daha sonra bu adımı uygula.

Ben sana şimdi uygula demedim ki onu. Öncelikle format atacaksın. Kmspico'dan en kolay ve temiz şekilde böyle kurtulabilirsin. Kendine bir flash hazırla ve 15-20 dakikada hemen formatını at daha sonra bu adımı uygula.
tamam abi

cok teşekkür edrım abı allah razı olsun yardımcı oldugun ıcın :)

abi merhaba rahatsız ediyorum kusura bakma bi sorum olacak pc yı formatladım temız kurulum yaptım win 11 home slmgr /xpr kodunu yazınca bu cıkıyor kms den kurtuldummu şuanda windovsum orjinal mi

Ekler

• Desktop Screenshot 2021.10.22 - 21.38.45.31.png
    Desktop Screenshot 2021.10.22 - 21.38.45.31.png
    2.1 MB · Hit: 54
bide bunlar var abi kurtuldummu şuanda zararlı kms den

Ekler

• Desktop Screenshot 2021.10.22 - 22.12.06.36.png
    Desktop Screenshot 2021.10.22 - 22.12.06.36.png
    1.9 MB · Hit: 69
  • Desktop Screenshot 2021.10.22 - 22.13.15.69.png
    Desktop Screenshot 2021.10.22 - 22.13.15.69.png
    1.6 MB · Hit: 77
Geri