Ülkedeki Vergiler

2018’de gümrük girişi 100 bin lira olan 2.0 motor üstü bir otomobil için TRT payı 400 lira, ÖTV 160 bin 640 lira, KDV 46 bin 987 lira, MTV 3 bin 22 lira... Sözün özü, 100 bin liralık otomobili 211 bin 49 liralık vergiyle birlikte 311 bin 49 liraya alıyorsunuz. İnanılmaz ama gerçek!
ama özgür bi ülkedeyiz.

Halk ne zaman uyanıp bu sömürgeye dur derse o zaman bu düzen değişir diyorum.
Bu sene üniversite sınavına giren gençlik önümüzdeki genel seçimde işleri değiştirecek diye düşünüyorum.

17-18 sene oldu yaklaşık. Yeni yüzler görmek istiyoruz halk olarak :)
Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ya tamam yaşım benim çok çok büyük olmayabilir ama ben bu ülkede bir geleceğim olsun istiyorum ya. bir şey almak istediğimde ''oha çok pahalı alamam'' demek istemiyorum ya :(
Ben sokaklarda aç insanlar,açlıktan intihar eden bir baba görmek istemiyor hocam ya valla yeter :(

Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ya tamam yaşım benim çok çok büyük olmayabilir ama ben bu ülkede bir geleceğim olsun istiyorum ya. bir şey almak istediğimde ''oha çok pahalı alamam'' demek istemiyorum ya :(
Ben sokaklarda aç insanlar,açlıktan intihar eden bir baba görmek istemiyor hocam ya valla yeter :(
Emin olun ben de aynı duygular içindeyim. Cidden güvenebileceğimiz insanlar arıyoruz halk olarak. İstediklerimiz hemen olsun demiyoruz ama olsun olması için bir şeyler yapılsın istiyoruz.

O kadar haklısın ki.

Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ...
şu düşüncende o kadar haklısın ki

Emin olun ben de aynı duygular içindeyim. Cidden güvenebileceğimiz insanlar arıyoruz halk olarak. İstediklerimiz hemen olsun demiyoruz ama olsun olması için bir şeyler yapılsın istiyoruz.
Göreceğiz hocam inşallah her şeyi güzel bir duruma sokacak insan çıkar bu siyaset denen pisliğin içinden :)

Neden o kadar arttı Hocam vergiler ?

Geri