Neler Yeni

Ülkedeki Vergiler

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
Neden o kadar arttı Hocam vergiler ?
Hocam vergiler ben kendimi bildim bileli zaten hep yüksekti ki yani devlet resmen sen bir şey alırken bir tane de bana al diyor ya :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ...
şu düşüncende o kadar haklısın ki
Yani hocam biz hadi neyse en azından aç değiliz açıkta değiliz fakat bu kadar durumu kötü olan insan var ya onların hakkı yok mu güzel yaşamaya :(

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
Hocam vergiler ben kendimi bildim bileli zaten hep yüksekti ki yani devlet resmen sen bir şey alırken bir tane de bana al diyor ya :(
Vergi normal bir şey ancak iş eğer verginin vergisinin ... vergisine gelmişse sıkıntı var demektir

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
Teşekkür ederim Hocalarım , keşke daha düşük olsa :(
Yani biz vergi alınmasın demiyoruz ki alınsın fakat insan gibi alınsın ya. güzel günler görelim inşallah ne diyelim.

RmzDayi

80+ Silver
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani hocam biz hadi neyse en azından aç değiliz açıkta değiliz fakat bu kadar durumu kötü olan insan var ya onların hakkı yok mu güzel yaşamaya :(

benim anlamadığım nokta şu, geçim sıkıntısı çeken insanların bir çoğu mecvut hükümetten çok memnun ama yine geçim sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Bak ben hükümet düşmanı değilim ve bir şey yanlış yapılıyorsa ve buna sessiz kalıyorsam benim bu vatana düşmanlık edenden ne farkım kalır. Ülkede eleştiri yapmak SUÇ! Bireysel olarak dahi eleştiriye gelemiyoruz

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,451
İsim
Hamza Ziya Üstün
Webteknoda telefonlara ya da konsollara ya da başka bir şeye(karıştırıyorum artık) gelen vergi haberinin altına birisi 2. dalga dedikleri bu olsa gerek yazmıştı, o geldi aklıma şimdi:D

efesnmezz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
764
İsim
Efe
yapacak bişey yok bide gümrük vergisi var....

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
benim anlamadığım nokta şu, geçim sıkıntısı çeken insanların bir çoğu mecvut hükümetten çok memnun ama yine geçim sıkıntısı çekmeye devam ediyor. Bak ben hükümet düşmanı değilim ve bir şey yanlış yapılıyorsa ve buna sessiz kalıyorsam benim bu vatana düşmanlık edenden ne farkım kalır. Ülkede eleştiri yapmak SUÇ! Bireysel olarak dahi eleştiriye gelemiyoruz
Aga bende o konuyu anlamadım evet görüyorum videolarını adamlar geçinemiyor ama o adamı çok seviyoruz diyorlar ya,puta tapmak vardır bu da onun gibi bir şey sorgusuz sualsiz tapalım. YAZIK

RmzDayi

80+ Silver
Aga bende o konuyu anlamadım evet görüyorum videolarını adamlar geçinemiyor ama o adamı çok seviyoruz diyorlar ya,puta tapmak vardır bu da onun gibi bir şey sorgusuz sualsiz tapalım. YAZIK

peygamber ilan etmişlerdi bi ara
aksdgJKHFGVj :D

hocam teknoloji üretip bunu yurt dışına pazarlayıp satamadıktan sonra anca vergileri çoğaltıp milletinin boğazına yapışırsın.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş hocanın BU videosunu ders niteliğinde okutmak gerek.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
peygamber ilan etmişlerdi bi ara
aksdgJKHFGVj :D

hocam teknoloji üretip bunu yurt dışına pazarlayıp satamadıktan sonra anca vergileri çoğaltıp milletinin boğazına yapışırsın.
Prof. Dr. Özgür Demirtaş hocanın BU videosunu ders niteliğinde okutmak gerek.
Ağam bizimle eylenir :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,700
Üyeler
165,056
Son üye
bubannegaming
Top Bottom