Neler Yeni

Ülkedeki Vergiler

RmzDayi

80+ Silver
2018’de gümrük girişi 100 bin lira olan 2.0 motor üstü bir otomobil için TRT payı 400 lira, ÖTV 160 bin 640 lira, KDV 46 bin 987 lira, MTV 3 bin 22 lira... Sözün özü, 100 bin liralık otomobili 211 bin 49 liralık vergiyle birlikte 311 bin 49 liraya alıyorsunuz. İnanılmaz ama gerçek!
ama özgür bi ülkedeyiz.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Halk ne zaman uyanıp bu sömürgeye dur derse o zaman bu düzen değişir diyorum.
Bu sene üniversite sınavına giren gençlik önümüzdeki genel seçimde işleri değiştirecek diye düşünüyorum.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
Bu sene üniversite sınavına giren gençlik önümüzdeki genel seçimde işleri değiştirecek diye düşünüyorum.
inşallah hocam inşallah , ağzınızdan bal damlıyor resmen :D

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
17-18 sene oldu yaklaşık. Yeni yüzler görmek istiyoruz halk olarak :)
Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ya tamam yaşım benim çok çok büyük olmayabilir ama ben bu ülkede bir geleceğim olsun istiyorum ya. bir şey almak istediğimde ''oha çok pahalı alamam'' demek istemiyorum ya :(
Ben sokaklarda aç insanlar,açlıktan intihar eden bir baba görmek istemiyor hocam ya valla yeter :(

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ya tamam yaşım benim çok çok büyük olmayabilir ama ben bu ülkede bir geleceğim olsun istiyorum ya. bir şey almak istediğimde ''oha çok pahalı alamam'' demek istemiyorum ya :(
Ben sokaklarda aç insanlar,açlıktan intihar eden bir baba görmek istemiyor hocam ya valla yeter :(
Emin olun ben de aynı duygular içindeyim. Cidden güvenebileceğimiz insanlar arıyoruz halk olarak. İstediklerimiz hemen olsun demiyoruz ama olsun olması için bir şeyler yapılsın istiyoruz.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
O kadar haklısın ki.

RmzDayi

80+ Silver
Ya bırak hocam yeni yüzleri artık halkı düşünen adamlar görmek istiyoruz ...
şu düşüncende o kadar haklısın ki

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,480
İsim
Sarp Yılmaz
Emin olun ben de aynı duygular içindeyim. Cidden güvenebileceğimiz insanlar arıyoruz halk olarak. İstediklerimiz hemen olsun demiyoruz ama olsun olması için bir şeyler yapılsın istiyoruz.
Göreceğiz hocam inşallah her şeyi güzel bir duruma sokacak insan çıkar bu siyaset denen pisliğin içinden :)

rcxan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
784
İsim
Ateş Arsoy
Neden o kadar arttı Hocam vergiler ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular