Beyler yardım açıklamayı lutfwn okuyun

Beyler bizim sınıfta bı kız var galiba aşık oldum ama kız başkasıyla sevgili gibi sevgili değil gibi de kız beni kesiyor derste bundan eminim sizce ne yapmaliyim
ortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyin

ortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sorayım ama galıba sevgılıler sadece bekıcem yapcak bısı yok

Selam ver tanış. Zamana bırakırsan çok beklersin.

yani ortak bir kız arkadaşınız varsa ondan "ya bunlar sevgili mi gibi" sorup öğrenebilirsin ama sonrasında sevgini belli edeyim diye de fazla ilgi verme bunaltırsın ve soğur senden

Selam ver tanış. Zamana bırakırsan çok beklersin.
ben okulda en arkadan bı onde oturuyorum bugun tarıh dersınde arkama geldıler 2 kısı bırı o ama nıye geldıler anlamadım . da ben utanırım beklıycem eger sevıyosa o soyler ztn

ben okulda en arkadan bı onde oturuyorum bugun tarıh dersınde arkama geldıler 2 kısı bırı o ama nıye geldıler anlamadım . da ben utanırım beklıycem eger sevıyosa o soyler ztn
Söylemez bence. İlk adımı sen at selam ver. Ortada utanılacak bi durum yok. Ders hakkında soru sorma bahanesiyle de tanışabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,442
Üyeler
190,748
Son üye
Kadir.ylmzx
Geri