SüleymanÇakır.
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,926
Beyler bizim sınıfta bı kız var galiba aşık oldum ama kız başkasıyla sevgili gibi sevgili değil gibi de kız beni kesiyor derste bundan eminim sizce ne yapmaliyim
bılmıyorum çok utanıyom ne desem boş galıba beklemekten başka çare yokSevgilisini değil seni seviyodur
ortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyinBeyler bizim sınıfta bı kız var galiba aşık oldum ama kız başkasıyla sevgili gibi sevgili değil gibi de kız beni kesiyor derste bundan eminim sizce ne yapmaliyim
ortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyin
ortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyin
sorayım ama galıba sevgılıler sadece bekıcem yapcak bısı yokortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyin
Nasıl yani?ortak arkadaşınız varsa sevgilisi var mı yok mu öğrenmeye çalışın, ama asla benim düştüğüm mallığa düşüp sürekli ilgi vermeyin
ben okulda en arkadan bı onde oturuyorum bugun tarıh dersınde arkama geldıler 2 kısı bırı o ama nıye geldıler anlamadım . da ben utanırım beklıycem eger sevıyosa o soyler ztnSelam ver tanış. Zamana bırakırsan çok beklersin.
Söylemez bence. İlk adımı sen at selam ver. Ortada utanılacak bi durum yok. Ders hakkında soru sorma bahanesiyle de tanışabilirsin.ben okulda en arkadan bı onde oturuyorum bugun tarıh dersınde arkama geldıler 2 kısı bırı o ama nıye geldıler anlamadım . da ben utanırım beklıycem eger sevıyosa o soyler ztn
reddeterseSöylemez bence. İlk adımı sen at selam ver. Ortada utanılacak bi durum yok.
gulunç duruma duşerimSöylemez bence. İlk adımı sen at selam ver. Ortada utanılacak bi durum yok.
sana git teklif et demiyoruz zaten sadece sohbet kurarak başlareddeterse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gulunç duruma duşerim
İlk başta arkadaş ol. O iş daha sonra. Hemen kapılma. Zaten kız seviyosa gerisi gelir.reddeterse
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
gulunç duruma duşerim