TayfunXchange
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
aynı hata bende de çıkıyor.AOC 27G2U/BK 27" 144Hz 1ms monitör kullanıyorum DP porttan bağlı 144 Hz kullanıyordum sonra birden bu görseldeki çizgiler çıkmaya başladı sadece 144 Hz yapınca çıkıyor 120,60 yapınca gidiyor yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar şimdiden teşekkürler.
Aynı monitörü kullanıyoruz ve aynı sorun bende de var fakat sorun düzelmiyor.144hz de kullan 1 hafta içinde normale döner ama ondan önce başka bir kablo ile de yapıyor mu bak.
Anladım bende de çizgi çizgi olan monitörler var ısındıktan sonra düzeliyorlar sorun başka demekki.Aynı monitörü kullanıyoruz ve aynı sorun bende de var fakat sorun düzelmiyor.
Yeni aldıysan iade et ?Arkadaşlar ,konuyu hortlatıyorum çünkü 144 ten 136-120-110-100-98 e kadar sırayla düştüm şuan 98 te çıkmıyor kaployu yeniledim,hdmi ile denedim,yeni dp kablo aldım denedim, sorun hallolmadı,monitörü başka pc ye bağlayıp 144hz alıp deneyemedim çevremde öyle bi pc yok, buna bi çözüm varmıdır?
yeni almadım garantisi devam ediyor başka ekran kartı ile deneyemediğim için kararsızım ama yarın göndericem garantiye.Yeni aldıysan iade et ?
Kronik sorun, garantisi bitmediyse garantiye yollayın bittiyse Hz düşürün.arkadaşlar aynı sorun aynı monitörde bende de var çözebilen veya bi fikri olan var mı