ModartPC Yeni Sistem 6999₺

Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Teşekkür ederim. Ama bak en çok neye şaşıracaksın biliyormusun. Gigabyteın çok iyi bir ekran kartı olmasına. Anlamıyorum mining ciler falan mı kötülüyor kartı verim alamadığı için ama. Fan stop teknolojisi var. Oyunlarda max 60 civarı takılıyor daha nolsun

Stoğa ne zaman girer ya

Fiyat 7000 miydi yine? Eğer öyle ise aslında iyi ama ben şahsen daha CM ürünlerine bulaşmıyorum, o yüzden benlik bir sıkıntı yok.
Evet yine 7000 di
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

12 sayfa neyi tartıştınız aga 😂
Ekonomi 😁

Stoğa ne zaman girer ya
Bu gece yarın sabah pusuda kalın.

Teşekkür ederim. Ama bak en çok neye şaşıracaksın biliyormusun. Gigabyteın çok iyi bir ekran kartı olmasına. Anlamıyorum mining ciler falan mı kötülüyor kartı verim alamadığı için ama. Fan stop teknolojisi var. Oyunlarda max 60 civarı takılıyor daha nolsun
Bilmiyorum çok cılız bir kart gibi geliyor.

Evet yine 7000 di

Ekonomi 😁

Aynı fiyattan gelir umatım stoğa :)

9000 e 3060lı pc çıkar mı sizce yoksa bunu alıp geçmek mi mantıklı? Bide stok girer mi o da var ?

9000 e 3060lı pc çıkar mı sizce yoksa bunu alıp geçmek mi mantıklı? Bide stok girer mi o da var ?
9000 demek 950 dolar demek ve ekran kartı 609 dolar a abd de satılıyor.

10k ya çıkarsa kapın 3060 lı sistemi

Senin olmayabilir, benim var. Para marifet değil, hayatını sürdürebilmek için bir araç.
İkincisinede ihtiyacın varsa tepe tepe kullan kardeşim o zaman kimse sana bir şey diyemez zaten, ama dalga geçer veyahut marifetmiş gibi paran varsa sende al diyince :p araçmış gibi anlaşılmıyor, tabii ki de marifet olmamalı..

Evet yine 7000 di

Ekonomi 😁

Eğer Asus tuf Gaming mi gigabyte mı diye seçenek koysalardı gigabyteı seçerdim

İkincisinede ihtiyacın varsa tepe tepe kullan kardeşim o zaman kimse sana bir şey diyemez zaten, ama dalga geçer veyahut marifetmiş gibi paran varsa sende al diyince :p araçmış gibi anlaşılmıyor, tabii ki de marifet olmamalı..
Burada her sistem çıktığında bir kesim bu konular hakkında toxiclik yapıyor. O yüzden öyle sinirlenip çıkışmış olabilirim kusura bakmayın. Para tabii ki marifet değildir.

Eğer Asus tuf Gaming mi gigabyte mı diye seçenek koysalardı gigabyteı seçerdim
İşte bunu ilginç buldum. Şahsen en ucuz ürünleri gigabyte yapıyor diye tercih ediyorlar aorus serisi bence başarılı windforce da öyle ama diğer modeller biraz boş geliyor.

9000 demek 950 dolar demek ve ekran kartı 609 dolar a abd de satılıyor.

10k ya çıkarsa kapın 3060 lı sistemi
yani takıldığım şu bu ayar bi sistem bana yeter csgo vali oynuyorum sadece ama 10k ya 5600xli 3060lı bulunur derseniz bekleyebilirim. En azından yıllarca bidaha pc güncellememe gerek kalmaz.

Geri