Mediatek kullanıyor çok ısınmaz mı?
Snapdragonlara göre daha düşük performans vereceği aşikar. Ben 4 Lite kullanıyorum, oyun oynamadığım için bilmiyorum pek. Oynarsam da hafif oyunlar oynuyorum. Günlük kullanım açısından daha rahatını bulmak zor bu telefondan bu bütçede.Mediatek kullanıyor çok ısınmaz mı?
G95 varken P95 olan üstüne kamerada geri kalan bir telefonu önermek saçma bence
Bunda da aynı mediatek pek mediatek kullanmak istemiyorum çok ısınma problemleri var. Ayrıca redmi yazılımdan dolayı bile pek alasım gelmiyor açıkçası.![]()
Xiaomi Redmi Note 10S 128GB 6GB RAM Mavi Cep Telefonu – Xiaomi Türkiye Garantili - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Reno 5 lite P95 kullanıyor bu G95. G95 berbat bir çip değil. 720G' ye doğrudan rakip. Ayrıca yazılım işini takma kafana çok keza oppo' da farksız. Xiaomi yazılımda sorunları çok olmayan bir haline geliyor. Özellikle 12.5 ile temalar uygulaması haricinde zerre sıkıntı görmedim.Bunda da aynı mediatek pek mediatek kullanmak istemiyorum çok ısınma problemleri var. Ayrıca redmi yazılımdan dolayı bile pek alasım gelmiyor açıkçası.
Tamam.G95 varken P95 olan üstüne kamerada geri kalan bir telefonu önermek saçma benceAyrıca batarya da da geri.
Alıntıyı görüntüle
M31S eskidi artık. Başka modellere bakılmasını öneririm.Poco almayın.
Reno 5 lite
Samsung M31S
Redmi Note 10S