Öğretmenden nasıl şikayetçi olabilirim

Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz
konudan bağımsız ama olay ne acaba öğretmen neden öyle yaptı
 
konudan bağımsız ama olay ne acaba öğretmen neden öyle yaptı
Arkadaş en arka sırada konuşuyodu hocada akıllı tahtadan soru çözüyodu hoca arkasını bi döndü bizimki hem konuşuyo hem ayakta sinirlendi vurdu işte
 
Valla aynı konuyu açıcaktım cimere yazacağım ben. Beden hocası kendisi 160kilo ve 167 boyunda bayan ataist kısa saçlı her gün farklı saç renginde okula geliyor. Bugün bütün sınıfa hakaret edip toplum içinde küçük düşürücü konuştu yani kelimeler kifayetsiz. Bir öğrenci yanlış yürüdüğünde tören için yürüme antrenmanı yapıyor google translate erkek gibidir kendileri çocuğu bütün sınıf önüne çağırıp bağırıyor şaka gibi değil mi cimere yazacağım birazdan
 
Silindi.
 
Son düzenleme:
Hoca bizim sınıftaki bir öğrenciye hakaret etti ve tokat attı ve okulda vurmak yasak herkesin bildiği üzere biz bu öğretmenden nasıl şikayetçi olabiliriz
devlet okulunda dilekçe yazdırıyorlar bir işe yaramıyor

matematik hocam tam verdiğim kağıda 40 puan dedi ve kağıdımı görmek istediğimde göstermedi dilekçe yazıp gönderdik bir şey değişmedi
açığa yazdırdım şu anda iyiyim okulda hocaların egolarına tatmin aracı olmaktan sıkılmıştım
cimer aile birliği vs şikayet et etki eder mi? bilmem
 
Avukat tutup hakkında şikayetçi olabilirsiniz. en güzeli olur -haklı iseniz- Avukat direk savcılığa şikayette bulunabilir. Toplu şikayette zaten mesleğinden olur.
 
Son düzenleme:
uğraşacak adam olsa gerçekten on numara olur
Çok zor bir şey değil bir avukata vekalet veriyorsun o gerekeni yapıyor zaten bi tek cebinden para çıkıyor onu da haklı iseniz karşı taraf ödüyor.
Bu arada konu tam olarak nedir? Belki adam haklıdır yani direk suçlamam doğru değil, önce doğrusunu bilmek laızm.
 
Son düzenleme:
Çok zor bir şey değil bir avukata vekalet veriyorsun o gerekeni yapıyor zaten bi tek cebinden para çıkıyor onu da haklı olduğunuz için karşı tarafa ödetebilirler. Yani sıfır masraf.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada konu tam olarak nedir? Belki adam haklıdır yani direk suçlamam doğru değil, önce doğrusunu bilmek laızm.
Arkadaş en arka sırada konuşuyodu hocada akıllı tahtadan soru çözüyodu hoca arkasını bi döndü bizimki hem konuşuyo hem ayakta sinirlendi vurdu işte
kısaca bu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hiç denedin mi de böyle dedin ? Cimer'e falan yaz. Ciddiye alıyorlar. Annem kopya çektirmedi diye bir şeyler uydurup cimere şikayet etmişti öğrencisi. 1 hafta sonra müfettiş geldi. Olayı araştırdı. Sonra çocuk özür falan diledi. Müfettiş de bir sorun göremeyince konu kapandı.
cimere şimdi şikayette bulundum beni arama gibi bir şey yaparlar mı
 
Ben olayın daha ciddi bir sebepten çıktığını varsaymıştım normalde adam haklı ama vurup hakaret etmesi çok yanlış, kendine hakim olmalıydı, bunun başka çözüm yolları var, onları yapabilirdi. Ayrıca arkadaşın da da hata var. Benim aklıma en mantıklısı avukat geliyor.
 
Öğretmenleri oldum olası sevmem ben. Pandemi de mesela çalışmadıkları halde dünyanın parasını aldılar sonra uzaktan eğitim olayı çıktı orda da yaptıkları derslerde çok yorulmuşlar sözde onun da tantanasını yapıp bir ton zam istemişlerdi. Çok kanaatsiz insanlar. Bende 4. yada 5.sınıfta sınıf öğretmenim sınıfın içinde beni tokat manyağı yapmıştı onun yüzünden şuan yaşım 24 hala kekemelik sorununu çekiyorum. Sırf o adam öyle yaptığı için. Kaç sene oldu hala düzelemedim. Konuşurken sıkıntı çekiyorum. Ana sınıfında bile yemekhane de başka bir öğretmen tarafından dayak yediğimi bile hatırlıyorum. Unutmuyorum o günleri. Konu sahibine ise önerim cimere falan şikayet edin cimer ilgileniyor cevap veriyor çünkü okulun adını açık adresini sınıfınızı öğretmenin adını vs detaylı bir yazı yazın gönderin. Öğretmen şiddetlerinde devlet taviz vermiyor açığa alıyor hemen.
 
Geri
Top