Aylık 65-70 dolar getiriyor. 32 mh ile. Ama net kazanç değilMerhaba arkadaşlar gigabyte rtx 2060 6 gb ekran kartı var sistemde çalıştığımdan dolayı da boşta yatıyor mininge koymak mantıklı mı ve nasıl yapabilirim acaba yardımlarınızı bekliyorum![]()
Ama nasıl yapabilirim baskan ayarlar vs.Aylık 65-70 dolar getiriyor. 32 mh ile. Ama net kazanç değil
Ayarlar hakkında bilgin varsa baskanAylık yaklaşık 60 dolar kazım yapar.
Youtube dan ayarlara bak. Ben ordan yaptım. Benim kartım hynix chipset ve 31 mh 90 watt fan hızı 50 ve 50 derece sıc. Power limit 72, Mem clock - 502 core clock +1150, fan oto da. Voltajda grafikten 1100 e sabit. Bu arada net kazancın 65-70 dolar.Ama nasıl yapabilirim baskan ayarlar vs.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayarlar hakkında bilgin varsa baskan
İzlediğin video atma şansın var mı baskan hatırlıyorsanYoutube dan ayarlara bak. Ben ordan yaptım. Benim kartım hynix chipset ve 31 mh 90 watt fan hızı 50 ve 50 derece sıc. Power limit 72, Mem clock - 502 core clock +1150, fan oto da. Voltajda grafikten 1100 e sabit. Bu arada net kazancın 65-70 dolar.
İzlediğin video atma şansın var mı baskan hatırlıyorsan
Teşekkür ederim süpersin baskan
evet. ben o videodan yapmıştım@charybdis baskan orda mısın
Baskan ilk kazdı biraz sonra hata vermeye başladıevet. ben o videodan yapmıştım
Core Clock düşür. +1150 verdiysen çok fazla o değer. Cidden iyi bir bellek gerekir o hızda stabil kazması için.Baskan ilk kazdı biraz sonra hata vermeye başladı
Hata resimleri aşağıda baskanCore Clock düşür. +1150 verdiysen çok fazla o değer. Cidden iyi bir bellek gerekir o hızda stabil kazması için.
Ya da direkt yaptığın ayarların fotoğrafını at ona göre yönlendireyim.