AMD vs Nvdia Kartlar

Hangi 2 model olduğunu söylersen yardımcı olabilirim.

Yani buna benzer güncellemeler getirip daha iyi bir ekran kartı yapar rx5700xt yi
Nvenc türü bir özellik gelirse ve tdp düşerse aradaki tek fark RTX diyebiliriz zaten nedense yei oyunlar hep AMD.Bu gidişle tek fark RTX olacak.

Nvenc türü bir özellik gelirse ve tdp düşerse aradaki tek fark RTX diyebiliriz zaten nedense yei oyunlar hep AMD.Bu gidişle tek fark RTX olacak.
Yani evet sürekli yeni özellik getirirse sonunda tek fark rtx olabilir o da zevke göre seçilir artık

Yani evet sürekli yeni özellik getirirse sonunda tek fark rtx olabilir o da zevke göre seçilir artık
Yani yayıncı adam Nvenc sayesinde RTX alıyor öneriyor abonesi gidiyor RTX alıyor sonra çevresine öneriyor AMD 10 müşteri kaybediyor.
5900 serisine 200w tdp,tüm sorunları çözülmüş,Nvenc'teki yayın ve render avantajı gibi bir şey gelirse tek fark RTX olabilir.Çoğu oyun artık AMD kayıyor.RTX benim için MC'önemli o da shader ile kapanıyor.

Testlerini incelerseniz anliyacaginizi dusunuyorum bir de arada 2000 TL oldugunu unutmayiniz :)
1.Hangi testler?
2.Saydığım avantajları unutuyorsunuz sanırım.
3.Hangi 1000 tl.
5700XT adam akıllı bir model 3600-3700 gibi.2070S 4700 gibi.

1.Hangi testler?
2.Saydığım avantajları unutuyorsunuz sanırım.
3.Hangi 1000 TL.
5700XT adam akıllı bir model 3600-3700 gibi.2070S 4700 gibi.
Itopya da fiyatlari var youtube da da testleri var aradaki tek fark bence rtx o da olmasa da olur(isterseniz testlerin ve fiyatlarin linklerini atabilirim) tesekkürler

Itopya da fiyatlari var youtube da da testleri var aradaki tek fark bence rtx o da olmasa da olur(isterseniz testlerin ve fiyatlarin linklerini atabilirim) tesekkürler
1 - AMD yazılımsal güncellemeler ile o kadar özelliği getiremez.
2 - Getirse bile kartların fiyatı artar.
3 - AMD F/P kartlar üretir. Detaylı açıklamış @Yasin Çelik
4 - Paran varsa NVIDIA yoksa AMD.

Kanka benim şahsi düşüncem
rtx2070s>rx5700xt
Rx 5700xt>rtx2070
Rx5700xt > rtx2060s
Rx5700xt > rtx2060

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,923