FlapJack
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 545
Yani buna benzer güncellemeler getirip daha iyi bir ekran kartı yapar rx5700xt yiArtık driver sorunlarını sayamayacağız.
Yani buna benzer güncellemeler getirip daha iyi bir ekran kartı yapar rx5700xt yiArtık driver sorunlarını sayamayacağız.
Nvenc türü bir özellik gelirse ve tdp düşerse aradaki tek fark RTX diyebiliriz zaten nedense yei oyunlar hep AMD.Bu gidişle tek fark RTX olacak.Yani buna benzer güncellemeler getirip daha iyi bir ekran kartı yapar rx5700xt yi
Yani evet sürekli yeni özellik getirirse sonunda tek fark rtx olabilir o da zevke göre seçilir artıkNvenc türü bir özellik gelirse ve tdp düşerse aradaki tek fark RTX diyebiliriz zaten nedense yei oyunlar hep AMD.Bu gidişle tek fark RTX olacak.
RX5700 ile RTX 2060 süperHangi 2 model olduğunu söylersen yardımcı olabilirim.
RX5700 ile RTX 2060 süper
Testlerini incelerseniz anliyacaginizi dusunuyorum bir de arada 2000 tl oldugunu unutmayiniz5700XT,RTX 2070S'in parmağına bile dokunamaz.
Yani yayıncı adam Nvenc sayesinde RTX alıyor öneriyor abonesi gidiyor RTX alıyor sonra çevresine öneriyor AMD 10 müşteri kaybediyor.Yani evet sürekli yeni özellik getirirse sonunda tek fark rtx olabilir o da zevke göre seçilir artık
Bence kaybedeceğin tek şey daha stabil driver olur. ( FAN BOY değilim tecrübelerime dayanarak söylüyorun)Ryzen işlemcimin yanina rx5700 almayi dusunuyorum 2060 dan guclu oldugunu da biliyorum ama genede sormak istedim Nvdia almazsam ne kaybederim
1.Hangi testler?Testlerini incelerseniz anliyacaginizi dusunuyorum bir de arada 2000 TL oldugunu unutmayiniz![]()
Itopya da fiyatlari var youtube da da testleri var aradaki tek fark bence rtx o da olmasa da olur(isterseniz testlerin ve fiyatlarin linklerini atabilirim) tesekkürler1.Hangi testler?
2.Saydığım avantajları unutuyorsunuz sanırım.
3.Hangi 1000 TL.
5700XT adam akıllı bir model 3600-3700 gibi.2070S 4700 gibi.
1 - AMD yazılımsal güncellemeler ile o kadar özelliği getiremez.Itopya da fiyatlari var youtube da da testleri var aradaki tek fark bence rtx o da olmasa da olur(isterseniz testlerin ve fiyatlarin linklerini atabilirim) tesekkürler