Apu Mühendisi
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,101
Bir Oyun İçin Kavga Etmenize Gerek Yok Bence , Önemli Olan EğlenmekReis 30 dk dır anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrarlı.
Bir Oyun İçin Kavga Etmenize Gerek Yok Bence , Önemli Olan EğlenmekReis 30 dk dır anlatmaya çalışıyorum ama anlamamakta ısrarlı.
ya bunlar 2 entry mide gidiyo ben b garajdan peek atıyorum reyna kör atcak reyna yok jett dash atcak jett yok midde adam kesiyolar 30dkEğer Anlattığınız Gibiyse , Ve Oyun Rolünüz Entryse Haklı Olan Sizsiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Farketmiyor , Entry İlk Killi alıp oyunda sizi avantajlı duruma geçirmekte denebilir. Side Açması Gerekli Değil.
Hocam Yine Onlar Haklı Gibi , Tek Başınıza B Girmek Yerine Adam Eksiltip Beraber Girmek Daha Mantıklıya bunlar 2 entry mide gidiyo ben b garajdan peek atıyorum reyna kör atcak reyna yok jett dash atcak jett yok midde adam kesiyolar 30dk
Hayır, bizim takımın 4 kişi kaldığını ve karşının 5 kişi olduğunu düşünürsek, bizim onları 4 kişiye düşürmemiz de entrydir.Karşı Takımı Raund Başladıktan Kısa Süre Sonra 5v4 Bırakmak da denebilir , Kısaca Alınan İlk Kill.
Evet Öyle de Oluyor , Ben Sadece Genellikle Kullanılan Durumu Söyledim.Hayır, bizim takımın 4 kişi kaldığını ve karşının 5 kişi olduğunu düşünürsek, bizim onları 4 kişiye düşürmemiz de entrydir.
Söylediğiniz Karakterler Entry Karakterleri , Rotate Oynamaları Normal , Yine Onlar Hatalı Değilya biz 3 kişi b garajdayız
Onu bilemeyeceğim, ama CS'de bir entry alınıyorsa genellikle trade'i alınır. Alma ihtimali daha fazla. Hatta 3 kişiye düşmekten bile daha fazla.aynen alamama ihtimali daha fazla bence
arkadaş demir elo falan herhalde 1.30 dakika varsa side içine rush atmaya gerek mi var?arkadaşlar tartıştığı kişi benim .d Benim demek istediğim entrynin sadece önden giren olmadığını ilk killi de alması gerektiğini söylüyorum.Ben midden ilk killi alırken side yi açmadığım için bana bağırıyor. Üstelik raundun bitmesine 1.30 dk var .d Ona göre sadece side ye smoke atıp girmemiz olduğunu düşünüyor