Neler Yeni

Valorant Entry Ne Demektir?

Mehmet37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Hilmi
Eğer Anlattığınız Gibiyse , Ve Oyun Rolünüz Entryse Haklı Olan Sizsiniz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Farketmiyor , Entry İlk Killi alıp oyunda sizi avantajlı duruma geçirmekte denebilir. Side Açması Gerekli Değil.
ya bunlar 2 entry mide gidiyo ben b garajdan peek atıyorum reyna kör atcak reyna yok jett dash atcak jett yok midde adam kesiyolar 30dk

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
ya bunlar 2 entry mide gidiyo ben b garajdan peek atıyorum reyna kör atcak reyna yok jett dash atcak jett yok midde adam kesiyolar 30dk
Hocam Yine Onlar Haklı Gibi , Tek Başınıza B Girmek Yerine Adam Eksiltip Beraber Girmek Daha Mantıklı

525346

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
mr.esat
İlgilendiği Kategoriler
Counter Strike: Global Offensive
Karşı Takımı Raund Başladıktan Kısa Süre Sonra 5v4 Bırakmak da denebilir , Kısaca Alınan İlk Kill.
Hayır, bizim takımın 4 kişi kaldığını ve karşının 5 kişi olduğunu düşünürsek, bizim onları 4 kişiye düşürmemiz de entrydir.

Mehmet37

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Mehmet Hilmi
Hayır, bizim takımın 4 kişi kaldığını ve karşının 5 kişi olduğunu düşünürsek, bizim onları 4 kişiye düşürmemiz de entrydir.
aynen alamama ihtimali daha fazla bence

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx
Evet Öyle de Oluyor , Ben Sadece Genellikle Kullanılan Durumu Söyledim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya biz 3 kişi b garajdayız
Söylediğiniz Karakterler Entry Karakterleri , Rotate Oynamaları Normal , Yine Onlar Hatalı Değil

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,327
İsim
Cemal Faruk Koçak
Entry dediğimin 2 anlamda kullanılıyor.
1-) Oyundaki düellocu karakterlere denilir. Bu karakterler diğerler karakterlere göre atak kısmında daha çabuk bomba kurma alanlarına girmek için kullanılır.
Entry oyuncusunun rolü genel olarak budur bomba kurma alanına takımı sokan karakterler yetenekleri buna göre dizayn edilmiştir.
Tabi ki bu insanlar
2-) Entry oyundaki ilk kan anlamına da gelir. Sen turdaki ilk kanı aldığında Entry almış olursun.

MehmetV2

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,232
İsim
Mehmet emre börekçi
arkadaşlar tartıştığı kişi benim .d Benim demek istediğim entrynin sadece önden giren olmadığını ilk killi de alması gerektiğini söylüyorum.Ben midden ilk killi alırken side yi açmadığım için bana bağırıyor. Üstelik raundun bitmesine 1.30 dk var .d Ona göre sadece side ye smoke atıp girmemiz olduğunu düşünüyor
arkadaş demir elo falan herhalde 1.30 dakika varsa side içine rush atmaya gerek mi var?

Jaja50

80+ Silver
Alınan ilk kan türkçesidir. Genellikle duelloculara entry denir, çünkü genelde ilk kanı önden gittikleri için onlar alır.

hidalgo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
hidalgo
Düellocu bir karakter side açma konusunda ilk sırada yer alması gerekiyor, takım arkadaşlarının da ona destek vermesi gerekir. Raund başında takımın planına göre entry'nin nereden alınacağı düşünülebilir, planlanabilir. Örnek olarak el başladığında midden, ya da herhangi bir girişten gösterebilecek rakipler üzerinden entry deneyebilir düellocu karakterler. Ancak artık entry side dışı bir yerden alınamıyorsa, side'a en önde giderek entry kovalaması gerekir. Burada önemli olan, entry oynayan oyuncu ölse bile onun trade'ine çıkabilmektir.

Arkadaşınla tartıştığın konuda ikinizin de hakkı var. İkinizde haklısınız.

Top Bottom