haktanugur3
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 4,564
Aynen iptal ediliyor nasıl ediliyor anlat.
Aynen iptal ediliyor nasıl ediliyor anlat.
Ciddi misiniz? Adam iptal ediyorum ve aldığım parayı alıyorum diyor. Saçmalık burada. Ben buna karşı çıkıyorum. Hangi abonelik sisteminde sonsuzadek abone olmak var. Bir de gelip repliyorsunuz. Cidden zeka yan etki yapıyor.
Twitche gir sağ üstte prime simgesi var taç şeklinde oraya tıklayarak alabilirsinnereden alıyorum goremedım de
Bende paramı zamanında bu şekilde geri almıştım.Ciddi misiniz? Adam iptal ediyorum ve aldığım parayı alıyorum diyor. Saçmalık burada. Ben buna karşı çıkıyorum. Hangi abonelik sisteminde sonsuzadek abone olmak var. Bir de gelip repliyorsunuz. Cidden zeka yan etki yapıyor.
Sonra ayın parasını alabiliyorsun. Ganimeti alıp iade edememiyorsun diye biliyorum. Amazonun bununla alakalı bir yazısı da yok.Bende paramı zamanında bu şekilde geri almıştım.
Ücretsiz, Prime olması yeterli.Nereden veriyor hocam, ücretsiz mi?
Bu fotoğraftaki oyunlar kasim aynınmi yoksa başkami Tom raideri nasıl Alicam yok prime gaming dePrime Gaming Kasım ayı oyunları belli oldu.
Alıntıyı görüntüle
Bunların dışında bu oyunlarda verilecek
- Puzzle Agent 2
- Demon Hunter 2: New Chapter
- BAFL – Brakes Are For Losers
- Secret Files: Sam Peters
Kasım ayında alabilirsin.Bu fotoğraftaki oyunlar kasim aynınmi yoksa başkami Tom raideri nasıl Alicam yok prime gaming de
Alıp begenecegini sanmıyorum oyun dinamiği yokControl originde yok herhalde. Steam verse güzel olur.