Twitch'de Neler Oluyor?

Az para değilmiş haa
Ve milletin çalınan banka kartı/kredi kartından çekilen paralarla.

Benim de birkaç yıl önce banka kartımdaki helalimle kazandığım tüm parayı boşalttılar. Neyse ki fazla bir şey değildi ama yine de kimin boğazına girdiyse haram olsun.

Benim de birkaç yıl önce banka kartımdaki helalimle kazandığım tüm parayı boşalttılar. Neyse ki fazla bir şey değildi ama yine de kimin boğazına girdiyse haram olsun.
Cidden haksızlığa dayanamıyorum ya haram olsun

bir ayda 35k kaldıran var sadece bir ayda :SS:S:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günlük ücretler onlar.
Aylık falan değil yanii
aylık diye biliyorum , günlük değildir yaa

bir ayda 35k kaldıran var sadece bir ayda :SS:S:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aylık diye biliyorum , günlük değildir yaa
Attığım videoya bakarsan görebilirsin.
Saniye olarak 1:34 git knk.

Arkadaşlar pardon yanlış yazmışım 1 günde 4 bin dolar :D 37 38k tl yapıyor :d çok özür dilerim oyum matihi abimden
1635617662169.png

Bildiklerim şunlar:
Birkaç büyük yayıncı bir takım grupla insanları dolandırıyormuş. Yayıncılarda bunlara karşı çıktı, Twitch'in temizlenmesini istiyor bunlardan. Ondan dolayı çoğu yayıncı 5 Kasım'a kadar yayın açmayacak. Akım gibi bir şey oldu bu 5 Kasım. Çoğu Twitter'dan işte 5 Kasım'a kadar Twitch düzeltilsin diye twitler falan attı.
Büyük yayıncılar değil bu işin içinde onlarda var ama daha düşük izlenmeli insalara ulaştılar.

Arkadaşlar tekrar oyun matihinden özür diliyorum AMERİKA'DA AYLAR BAŞA GÜN ORTAYA YAZILIYOR mesela 31 ocak 1994 AMERİKA'DA 01.31.1994 diye yazılıyor
yani bir ayda 4 k dolar kazanmış abim
1635617902700.png

Resimlerden pek amlayamadim bunun listesi yok mu?
hocam mesela 1. reklam 2. abone gibi düşünün yada tam tersi ama 3. olan bit :D 3. sütun en alta bakarsanız 605-1961-1961 dolarlık donateler vaR :D yani hüüppp çekmişler paraları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,191,312
Üyeler
189,061
Son üye
aytugelmas
Geri