Technopattaki Başlık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Biraz hak veriyorum, körü körüne gerçekten bir olayı savunan insanlar var.
Ve hayretler içerisinde izlediğim yeni ve kullanışsız ürünleri gönderiyorlar.
Her şeyden önce bilgi arkadaşlar.

Konu linkini atabilir misiniz?

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Onlar araya 1 kişiyi alıp 5 kişi linç etmeyi çok severler. Ciddiye almamak lazım.
2 forum destek halinde olacağına birbirine köstek oluyor. Burada kaç kere technopat konularının linki atıldı yardım isteyen arkadaşların başka yerden de görmesi için. Ama onlar biz bilgiliyiz kardeş siz cahilsiniz bunu bunu yapıyorsunuz falan demeye gerek yok. Ki yapmadığımız şeylere yapıyorsunuz denildiği zaman can alıcı noktası.

Biz kalitesiz yaşı 7 üzeri olmayan DA fanlarıyız onlarda 20 yıldan beri sektörde olan kişiler üzülmeyin arkadaşlar.
Kim benle oyun parkına geliyor?

2 forum destek halinde olacağına birbirine köstek oluyor. Burada kaç kere technopat konularının linki atıldı yardım isteyen arkadaşların başka yerden de görmesi için. Ama onlar biz bilgiliyiz kardeş siz cahilsiniz bunu bunu yapıyorsunuz falan demeye gerek yok. Ki yapmadığımız şeylere yapıyorsunuz denildiği zaman can alıcı noktası.
Ben de destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Tamamen şahsi düşüncem "Bence technopat'taki üyeler yazılımsal konularda bizlerden çok daha başarılılar ama sistem toplarken at gözlüğüyle baktıklarından başarılı olamıyorlar. "

Bunu eğer bir Technopat - DA Forum çatışması olarak görmezsek haklılık payı var. O açılan konudaki sistem tavsiyelerinde bir takım yanlış yönlendirmeler olduğunu ben de düşünüyorum. Ama bu arkadaş bayağı bir saçmalamış tabi orası ayrı.
Bu forumda gezip de imla kurallarına uymanız beni çok mutlu etti. O konunun linkini atar mısınız? Çok merak ettim konuyu.

Bize bilgisiz falan demiş. Demeye hakkı yok çünkü bilgiliyiz ve doğru bilgi veriyoruz.
Malum bazı Technopat kesmi var. Kendini bilmiş tavırlarıyma meşhur hatta onun alakalı güzel bir spam vardı da buraya yazamam xd. Yapacak bir şey yok, insanlar bilgi öğrenmek için mi gidiyor yoksa @RmzDayi'nin dediği gibi sidik yarıştırmak için mi gidiyor anlaşılmıyor.

Bu iki forum neden hep bir çatışma halinde? Herkesin tek bir amacı var bu forumlarda. Bilmeyen insanlara öğretmek, öğrenmek ve aslında hiçbir şey bilmediğini öğrenmek. Düzgün eleştirmek en mantıklısı, nefret kusmanın mantığı yok, boş verin gitsin.
Bence de insanlar forumlara bir şeyler öğrenmek için giriyor ben genelde DA Forumu tercih ediyorum çünkü noktalama işaretlerine pek dikkat edemiyorum bundan dolayı ceza yiyip konuya mesaj yazanları cevaplayamıyorum DA Forumun bu kolaylığı harika gerçekten 😌

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Biz kalitesiz yaşı 7 üzeri olmayan DA fanlarıyız onlarda 20 yıldan beri sektörde olan kişiler üzülmeyin arkadaşlar.
Kim benle oyun parkına geliyor?
Bi an technopattan gelip yorum yapmışlar sandım. Sonra kullanıcı adına bakınca "Aaa hemşerim" havası oluştu. 😁

Ben de destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Tamamen şahsi düşüncem "Bence technopat'taki üyeler yazılımsal konularda bizlerden çok daha başarılılar ama sistem toplarken at gözlüğüyle baktıklarından başarılı olamıyorlar. "
Technopath Recep Baltaş ve Ali Güngör sağolsun başarılı, bazı üyeler çok sallıyor. Technopat youtube kanalının eline Türkiye'de kimse su dökemez. Su dökmeyi bırak o mesafeye yaklaşamaz. Çoğu videosunu izleyip kaçırmamaya çalıştığım nadir kanallardandır.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,575
Üyeler
189,865
Son üye
Furkan Uluğbey
Geri