Neler Yeni

Technopattaki Başlık

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
Asım Arda Aluç
Kimse hiçbir zaman ben şunu çok iyi biliyorum diyemez çünkü bilgi sonu olmayan bir şeydir.Öğrendikçe daha çok merak eder insan daha çok araştırmaya başlar buda bilgi donanımını arttırır.Bir konuda diğer kişiden çok araştırmışsan daha çok bilgi birikimin varsa bunu paylaşır ona yardımcı olur onunda bunu öğrenmesini bilgi birikimi yapmasına katkı sağlarsın.Aslında farkına varmadan o da kendi fikirlerini körü körüne savunup eleştiriye gelememiş belli ki konu açmış..

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Dahası  
Reaksiyon skoru
226
İsim
Sercan Çil
2014'ten beri orada da üyeliğim var ve 2 forum da benzer amaca hizmet ediyor. Forumlar arası çatışmayı doğru bulmamakla beraber, her iki platformda da bilgi yetersizliği olan arkadaşlar mutlaka vardır. Bu demek değil ki kaliteli bilgi veren yok. Bilgi paylaştıkça çoğalır, duydukça öğrenilir. Siz böyle kışkırtmalara gelmeyin soğukkanlılıkla platformu koruyun.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Technopath Recep Baltaş ve Ali Güngör sağolsun başarılı, bazı üyeler çok sallıyor. Technopat youtube kanalının eline Türkiye'de kimse su dökemez. Su dökmeyi bırak o mesafeye yaklaşamaz. Çoğu videosunu izleyip kaçırmamaya çalıştığım nadir kanallardandır.
Katılıyorum çok sevdiğim kişilikler ancak şu kanser kitleden bir an önce kurtulmaları gerekiyor.

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
Ben de destek olunması gerektiğini düşünüyorum. Tamamen şahsi düşüncem "Bence technopat'taki üyeler yazılımsal konularda bizlerden çok daha başarılılar ama sistem toplarken at gözlüğüyle baktıklarından başarılı olamıyorlar. "
Doğru olana doğru denir ama orada nedense Technopat en iyi en bilgili en güzel teknoloji forumu olarak gösteriliyor.

Yasin Çelik

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,806
İsim
Yasin Çelik
Instagram
yasincelikz
Bu forumda gezip de imla kurallarına uymanız beni çok mutlu etti. O konunun linkini atar mısınız? Çok merak ettim konuyu.
İmla kurallarına uymak için illa zorunluluk olması gerekmiyor. Ben bunu okunabilirlik için vazife bilirim. Tıpkı forumdaki diğer arkadaşlar gibi. Bahsi geçen konu budur;

Lergoooon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,872
İsim
Hüseyin Akbal
2014'ten beri orada da üyeliğim var ve 2 forum da benzer amaca hizmet ediyor. Forumlar arası çatışmayı doğru bulmamakla beraber, her iki platformda da bilgi yetersizliği olan arkadaşlar mutlaka vardır. Bu demek değil ki kaliteli bilgi veren yok. Bilgi paylaştıkça çoğalır, duydukça öğrenilir. Siz böyle kışkırtmalara gelmeyin soğukkanlılıkla platformu koruyun.
Bizde birliktelikten yanayız ama bulundukları ithamlar ve atılan iftiralar gereksiz.

ErcüCeran

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
759
İsim
Ercüment Ceran
Ahfahfhhhafhf Reis o neçe nicktir

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR