Technopattaki Başlık

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Reaksiyon skoru
26
Okuyun anlarsiniz ...

Ekler

• Screenshot_20200531-142010_Chrome.webp
    Screenshot_20200531-142010_Chrome.webp
    140.2 KB · Hit: 221
Kanıt istediğimiz halde bu öneriliyor şu öneriliyor deniliyor. Fotoğraf atın dediğimiz zaman ise suçlu biz oluyoruz...

Bunu eğer bir Technopat - DA Forum çatışması olarak görmezsek haklılık payı var. O açılan konudaki sistem tavsiyelerinde bir takım yanlış yönlendirmeler olduğunu ben de düşünüyorum. Ama bu arkadaş bayağı bir saçmalamış tabi orası ayrı.

1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim diye bir söz var bilenler bilir. Aynı hesap bu şekilde orası da, o yüzden yeni konu açıp onları kötülemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Kendi konularına da zaten gerekli cevaplar verildi, anlamak isteyen anlar istemeyen anlamaz.

Salla gitsin.

1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim diye bir söz var bilenler bilir. Aynı hesap bu şekilde orası da, o yüzden yeni konu açıp onları kötülemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Kendi konularına da zaten gerekli cevaplar verildi, anlamak isteyen anlar istemeyen anlamaz.
Aynen öyle.

Bunu eğer bir Technopat - DA Forum çatışması olarak görmezsek haklılık payı var. O açılan konudaki sistem tavsiyelerinde bir takım yanlış yönlendirmeler olduğunu ben de düşünüyorum. Ama bu arkadaş bayağı bir saçmalamış tabi orası ayrı.
Denilen tek şey sistemlerde neden 1650S yerine 5500XT tercih edildi? Sonra "Yahu boş yapma sana testleri attım" gibi bir şeyler söylendi. Arkadaş öneriye sert cevap verdi. Gerek yok. Bildiğimiz sürü psikolojisi etkin şu an orada :).

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Aga biz neyi yanlış öneriyoruz :D
Zaten eski Technopat üyesiyim :DDDD
Bilgileri yok ne diyiyorlar ya.

• Beğen
Reaksiyonlar: cici
Denilen tek şey sistmelerde neden 1650S yerine 5500XT tercih edildi? Sonra "Yahu boş yapma sana testleri attım" gibi bir şeyler söylendi. Arkadaş öneriye sert cevap verdi. Gerek yok. Bildiğimiz sürü psikolojisi etkin şu an orada :).
Onlar araya 1 kişiyi alıp 5 kişi linç etmeyi çok severler. Ciddiye almamak lazım.

Bu iki forum neden hep bir çatışma halinde? Herkesin tek bir amacı var bu forumlarda. Bilmeyen insanlara öğretmek, öğrenmek ve aslında hiçbir şey bilmediğini öğrenmek. Düzgün eleştirmek en mantıklısı, nefret kusmanın mantığı yok, boş verin gitsin.
Bize bilgisiz falan demiş. Demeye hakkı yok çünkü bilgiliyiz ve doğru bilgi veriyoruz.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,674
Üyeler
189,897
Son üye
Emre0101
Geri