EzioAuditore27
80+
- Reaksiyon skoru
- 26
Aynen öyle.1 delille 40 alimi yendim 40 delille bir cahili yenemedim diye bir söz var bilenler bilir. Aynı hesap bu şekilde orası da, o yüzden yeni konu açıp onları kötülemeye gerek olmadığını düşünüyorum. Kendi konularına da zaten gerekli cevaplar verildi, anlamak isteyen anlar istemeyen anlamaz.
Denilen tek şey sistemlerde neden 1650S yerine 5500XT tercih edildi? Sonra "Yahu boş yapma sana testleri attım" gibi bir şeyler söylendi. Arkadaş öneriye sert cevap verdi. Gerek yok. Bildiğimiz sürü psikolojisi etkin şu an oradaBunu eğer bir Technopat - DA Forum çatışması olarak görmezsek haklılık payı var. O açılan konudaki sistem tavsiyelerinde bir takım yanlış yönlendirmeler olduğunu ben de düşünüyorum. Ama bu arkadaş bayağı bir saçmalamış tabi orası ayrı.
salla gitsin aga bu gitsin asus tuf varken James Donkey monitör alsınOkuyun anlarsiniz ...
Onlar araya 1 kişiyi alıp 5 kişi linç etmeyi çok severler. Ciddiye almamak lazım.Denilen tek şey sistmelerde neden 1650S yerine 5500XT tercih edildi? Sonra "Yahu boş yapma sana testleri attım" gibi bir şeyler söylendi. Arkadaş öneriye sert cevap verdi. Gerek yok. Bildiğimiz sürü psikolojisi etkin şu an orada.
Bize bilgisiz falan demiş. Demeye hakkı yok çünkü bilgiliyiz ve doğru bilgi veriyoruz.Bu iki forum neden hep bir çatışma halinde? Herkesin tek bir amacı var bu forumlarda. Bilmeyen insanlara öğretmek, öğrenmek ve aslında hiçbir şey bilmediğini öğrenmek. Düzgün eleştirmek en mantıklısı, nefret kusmanın mantığı yok, boş verin gitsin.