Twitch kara para.

kanka chp de gider hirsizlar icin avukatlari ayarlar , algi olarakta oyun oynayan gencleri engelliyorlar
bilmiyorum farkında mısın ama;
1635684223230.png

neyi değistirir ki , kendilerini yalayan bi yayinci bu pisliklere bulaşsin hemen yaninda biterler , teşkilatlarinda calişan kandinlara bile sahip cikmamiş adamlar , birtane tweet arkasindami dururlar 🤣🤣🤣🤣
komiksiniz cidden ya yapsa yalaka oluyor yapmasa suçlu oluyor anlayamıyorum sizi, adam en azından konuyu ciddiye alıp peşine düşmüş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kendilerini yalayan bi yayinci bu pisliklere bulaşsin hemen yaninda biterler
ayrıca bu cümle ile
teşkilatlarinda calişan kandinlara bile sahip cikmamiş adamlar
bu cümle birbiriyle çelişiyor. bir an önce yetecek kadar imla kurallarını ve türkçeyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Bu işten bişi çıkmaz demeyin ortada belkide kaç bin mağdur var hepsi birleşir ortak bir ses çıkartsa kimse kayıtsız kalamaz.
Teklifi kabul edip işe ortak olan yayıncılara patlar bu iş. Asıl bu işi halleden, kartları çalan, yayıncıyla anlaşıp BTC olarak ödeme alan kişilere hiçbir şey olmaz…

Twitch R.I.P

komiksiniz cidden ya yapsa yalaka oluyor yapmasa suçlu oluyor anlayamıyorum sizi, adam en azından konuyu ciddiye alıp peşine düşmüş.
guzel şey , ona kimse bir şey demiyor ki , şunuda hatirlatiyim chp eski millet vekili bu taciz olayinin usutune gitmişti il baskani şov yapiyor deyip adama saldirmişti , ben ozamanda tebrik etmiştim onu , ak parti teskilatindan toz ceken bi eleman cikti butun hukumet destekcisi sayfala adami kinayip kovulmasini istediler , yapan gerekeni yapiyor , iki tatafli takip edip konuşmak lazim

ayrıca bu cümle ile

bu cümle birbiriyle çelişiyor. bir an önce yetecek kadar imla kurallarını ve türkçeyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum.
tmm sen iyi turkce biliyirsun , imlanda cok iyi , sen daha iyisin 🤣🤣🤣🤣

Hocam birşeyler yazacagim yazamıyorum jshdhdhdbdbdbbdhs siz anlayın artık
Biliyom biliyom bu işin ucu sadece twicht de bile isteye bulasuk devam edenlere gümlücek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,795
Üyeler
184,052
Son üye
designerbarca
Geri