yureksyz
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 3
Memur bey madem öyle eniştemi arıyorum ben de.Bir dakika memur bey valiyi arıyorum bu işi böyle çözebiliriz.
Memur bey madem öyle eniştemi arıyorum ben de.Bir dakika memur bey valiyi arıyorum bu işi böyle çözebiliriz.
Kendileri dışında para aklayana denk gelince hemen önleme geçmişler
Teşkilatın numarasına gerek yok teşkilat benim.Memur bey madem öyle eniştemi arıyorum ben de.
A Haber: CEHAPE halkın parasını çalıp yasadışı yollarla kendi cebine attı.Kanal d: BİZİM SAYEMİZDE ÇOCUKLARINIZIN GELECİĞİNİ KURTARDIK LÜTFEN BİZDE KALIN
lan ne güldüm şu yoruma , saldirsinlar bu para alan butun yayincilara , işin kötüsü izlediğim beğemdiğim yayincilardan yarisi bu işe karişmiş , midem bulandi bu insanlardanKendileri dışında para aklayana denk gelince hemen önleme geçmişler
adamlar ne yapsa suçlu oluyo bu nası bi mantık anlamıyorum ki sizin gafalılarıneyi değistirir ki , kendilerini yalayan bi yayinci bu pisliklere bulaşsin hemen yaninda biterler , teşkilatlarinda calişan kandinlara bile sahip cikmamiş adamlar , birtane tweet arkasindami dururlar
Kendileri dışında para aklayana denk gelince hemen önleme geçmişler
Bu konuda siyaset yapanlara siyaset yaptığım cevabım yukarıdaki eklerdedir.lan ne güldüm şu yoruma , saldirsinlar bu para alan butun yayincilara , işin kötüsü izlediğim beğemdiğim yayincilardan yarisi bu işe karişmiş , midem bulandi bu insanlardan
yav bi git bitmedinizadamlar ne yapsa suçlu oluyo bu nası bi mantık anlamıyorum ki sizin gafalıları
Btc cüzdanına atıyorlarsa bunlar kafasız dolandırıcı xdddddAnladığım kadarıyla yayıncılarla anlaşıp çalıntı kredi kartlarından twitch parası olan bit atıp sonrasında yayıncı anlaştığı belli miktar yüzdeyi btc cüzdanına geri atıyormuş bunu bulmaları zor gibi geliyor bana.
Hangi Yayıncılar bu işin içinde bi liste vs. var mı
Kral yavaş ol içeri almasınlar şimdiKendileri dışında para aklayana denk gelince hemen önleme geçmişler
Olay nedir ? Nasıl kara para haklıyorlar ? Kimler mağdur ? Kara para haklayanlar kim ? Kim deşifre etti ? Özetlermisiniz veya nereden iyice öğrenebilirim olayı.