Neler Yeni

Twitch kara para.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kanka chp de gider hirsizlar icin avukatlari ayarlar , algi olarakta oyun oynayan gencleri engelliyorlar
bilmiyorum farkında mısın ama;
1635684223230.png

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,958
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
neyi değistirir ki , kendilerini yalayan bi yayinci bu pisliklere bulaşsin hemen yaninda biterler , teşkilatlarinda calişan kandinlara bile sahip cikmamiş adamlar , birtane tweet arkasindami dururlar 🤣🤣🤣🤣
komiksiniz cidden ya yapsa yalaka oluyor yapmasa suçlu oluyor anlayamıyorum sizi, adam en azından konuyu ciddiye alıp peşine düşmüş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kendilerini yalayan bi yayinci bu pisliklere bulaşsin hemen yaninda biterler
ayrıca bu cümle ile
teşkilatlarinda calişan kandinlara bile sahip cikmamiş adamlar
bu cümle birbiriyle çelişiyor. bir an önce yetecek kadar imla kurallarını ve türkçeyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Bu işten bişi çıkmaz demeyin ortada belkide kaç bin mağdur var hepsi birleşir ortak bir ses çıkartsa kimse kayıtsız kalamaz.
Teklifi kabul edip işe ortak olan yayıncılara patlar bu iş. Asıl bu işi halleden, kartları çalan, yayıncıyla anlaşıp BTC olarak ödeme alan kişilere hiçbir şey olmaz…

PaLaaX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
𝓐𝓭ı 𝓨𝓸𝓴 𝓝𝓪𝓶ı 𝓥𝓪𝓻
Discord
𝑃𝑎𝐿𝑎𝑎𝑋#7322
Twitch R.I.P

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
komiksiniz cidden ya yapsa yalaka oluyor yapmasa suçlu oluyor anlayamıyorum sizi, adam en azından konuyu ciddiye alıp peşine düşmüş.
guzel şey , ona kimse bir şey demiyor ki , şunuda hatirlatiyim chp eski millet vekili bu taciz olayinin usutune gitmişti il baskani şov yapiyor deyip adama saldirmişti , ben ozamanda tebrik etmiştim onu , ak parti teskilatindan toz ceken bi eleman cikti butun hukumet destekcisi sayfala adami kinayip kovulmasini istediler , yapan gerekeni yapiyor , iki tatafli takip edip konuşmak lazim

ayrıca bu cümle ile

bu cümle birbiriyle çelişiyor. bir an önce yetecek kadar imla kurallarını ve türkçeyi öğrenmenizi tavsiye ediyorum.
tmm sen iyi turkce biliyirsun , imlanda cok iyi , sen daha iyisin 🤣🤣🤣🤣

Top Bottom