Jaess
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 4
- Reaksiyon skoru
- 5,823
Tamamdır bu değerler yavaş yavaş düzelicek şuanlık sorun yok.Şuan durum böyle baskan
Alıntıyı görüntüle
Tamamdır bu değerler yavaş yavaş düzelicek şuanlık sorun yok.Şuan durum böyle baskan
Alıntıyı görüntüle
Tamam baskan sağolasın.. Belki sorularımla bunaltıyorum sizi affolaTamamdır bu değerler yavaş yavaş düzelicek şuanlık sorun yok.
Estağfurullah hocam birbirimize yardım etmek için buradayız. Monitörü kapatmanda bir sıkıntı olmaz hatta MH/s e ufakta olsa katkısı bulunabilir.Tamam baskan sağolasın.. Belki sorularımla bunaltıyorum sizi affolamonitörü kapatmam da sorun olmaz galiba değil mi ? Bilgisayarı sürekli açık bırakacağım bunun için nelere dikkat etmem gerekiyor acaba ?
Şimdi bilgisayar ekranını açmaya çalıştım bakmak için no video input hatası var ekran kartıda dokundum ustten ısınmış..Estağfurullah hocam birbirimize yardım etmek için buradayız. Monitörü kapatmanda bir sıkıntı olmaz hatta MH/s e ufakta olsa katkısı bulunabilir.
Restartla. Kartın ısınması normal de görüntü niye gelmiyor acaba
HiveOs flash üzerinden çalıştırılmıyor muydu baskanRestartla. Kartın ısınması normal de görüntü niye gelmiyor acaba
Ek olarak 7/24 kazım yapacaksan HiveOS işletim sistemi kullan bence. Telefondan dilediğin zaman bakarsın değerlere.
(Ama mining yaparken oyun da oynarım dersen ikisini aynı anda yapamazsın Windows’a geri geçmen gerekir.)
Bildiğim kadarıyla flash ile yüklüyorsun onun üzerinden çalıştırmıyorsun.HiveOs flash üzerinden çalıştırılmıyor muydu baskan
Anladım baskan sağol. Bazen işlerim falan oluyo win kalsın o zaman en iyisiBildiğim kadarıyla flash ile yüklüyorsun onun üzerinden çalıştırmıyorsun.
İşin oluyorsa windows kalsın. Hiveos sistem köşede bir yerde kendi kendine çalışsın ben uzaktan kontrol edeyim kafasında daha çok.Anladım baskan sağol. Bazen işlerim falan oluyo win kalsın o zaman en iyisi
Anladım baskan ama bu ekran kartı sıcaklığına bir şey yapmam lazım arada bazen gpu hatası veriyor ama kazım yapıyor. Ayarlardan birşeyi falan değişebilir miyiz sıcaklığı azaltmak içinİşin oluyorsa windows kalsın. Hiveos sistem köşede bir yerde kendi kendine çalışsın ben uzaktan kontrol edeyim kafasında daha çok.
Şuan ki değerlerin nelerdir atar mısın? Ayarlarınla birlikte.Anladım baskan ama bu ekran kartı sıcaklığına bir şey yapmam lazım arada bazen gpu hatası veriyor ama kazım yapıyor. Ayarlardan birşeyi falan değişebilir miyiz sıcaklığı azaltmak için
Kartın modeli neydi?