Sınıfım karantinaya alındı

testten zarar gelmez ol testini
Testi Oral(Ağız) Yoluyla vermeyi deneyebilrsin açır diye cekniyorsan. Onun dısında vermemen icin sebep göremiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Her nekadar yaygın olmasa Sağlık Bakanlıgı Rehberinde bulunmakta, Uygulanıyormu en kücük bir fikrim yok)
Olmak istemiyorsa olmayabilir.Bu arada illa 5. gün test olcan diye bir şey yok 1. günde gidip olup okula gidebilirsin.

Zarar geleceği için değil belirtiler çıktığında kendim gidip testimi oldum zaten ama bu sefer sınavlarım aksadı test olmayıp karantinaya kalırsam ders çalışacak vaktim olacak.
Ben de ders çalışırım diyordum ama okula alıştığım için evde durmak çok sıkıyor insanı.

Telafi sınavları daha zor yapılıyor.

Devamsızlıktan kalmadığım sürece sıkıntım yok şu anlık :D

Sınavlar aynı olacakmış.*
Aynı olmuyor sınavlar.Aynı yapacaklarsa bu sınavı önceden olanlara haksızlık oluyor.Sana illa ki sınavda çıkan sorular gelicek aynı olursa.Telafi sınavına sen kalmayı tercih ediyon ve bu tercihine göre de sınavın daha zor olmasını seçiyorsun.

Devamsızlıktan kalmadığım sürece sıkıntım yok şu anlık :D

Sınavlar aynı olacakmış.*
hayır aynı ölçüde veya daha zor sorular olur ve değişik sorarlar

değil kimseyi zorla bir şey yaptıramazsın 10 gün sonunda test yaptırmadan sınıfa gidebiliyor benim de alındı karantinaya 10 gün gitmedim devamsızlık falan işlemediler?

Sınıfımızda 2 kişi pozitif çıktı ve sınıf kapandı 5 gün karantinaya alındık 5. günün sonunda test olup devam edeceğiz okula ama ben test olmak istemiyorum 2 doz aşılıyım test olmazsam karantinaya girer miyim girersem kaç gün girerim?
Bizde alındık 28 ekim perşembe günü 5 gün sonra test yaptırıyorsun negatif çıkarsan gidiyorsun ama gitmek istemiyorsanda yok yazılmıyorsun

Öyle bi kural yok.Bizim sınıfta 15-16 kişi test yaptırıp gitmişlerdi okula ama buna rağmen test vermeyenlerin karantinası devam ediyordu.
? Ben buna karşı bir şey demedim ki zaten bunu söyledim?

Geri