Neler Yeni

Sınıfım karantinaya alındı

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler
Arkadaşım yan sınıfta sınıfları kapandı test olmayanlar karantinada şu an okula gelmiyor ben 2 doz aşılı olduğum için karantinaya girmiyordum temaslı olunca şimdi test olmazsam ne olacak diye kafama takıldı ondan sordum
girmezsen gelemezsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşım yan sınıfta sınıfları kapandı test olmayanlar karantinada şu an okula gelmiyor ben 2 doz aşılı olduğum için karantinaya girmiyordum temaslı olunca şimdi test olmazsam ne olacak diye kafama takıldı ondan sordum
hesden de rapor al temaslı diye yokda yazılmazsın

Max imre

80+ Bronze
Sen rahatsın da ben 45 kişilik sınıftayım(üni). Test yaptıracağım. Bazı belirtiler bende görülmeye başladı. Şimdilik Tuvalete gittiğimde sanki İhsal, gibiydim, baş ağrısı, ateş, ve biraz mide bulantısı var henüz kusmadım ancak. Şimdilik nefes darlığım ve devamlı bir öksürük yok bende.

Sen rahatsın da ben 45 kişilik sınıftayım(üni). Test yaptıracağım. Bazı belirtiler bende görülmeye başladı. Şimdilik Tuvalete gittiğimde sanki İhsal, gibiydim, baş ağrısı, ateş, ve biraz mide bulantısı var henüz kusmadım ancak. Şimdilik nefes darlığım ve devamlı bir öksürük yok bende.
Bizde ne olursa olsun karantina yok. Sanırım ölsek bile aynı terane olacak. :(

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
hesden de rapor al temaslı diye yokda yazılmazsın
Benim özürlü devamsızlığım 5 gün hesden 5 gün rapor alırsam sınırı kaç özürlü devamsızlığın?

Geçmiş olsun inşallah covid değildir

Ahmet Berat Ak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
995
İsim
Ahmet Berat ak
İlgilendiği Kategoriler
pc toplama,pc aksesuarları,fiyat performans ürünler

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Sınıfımızda 2 kişi pozitif çıktı ve sınıf kapandı 5 gün karantinaya alındık 5. günün sonunda test olup devam edeceğiz okula ama ben test olmak istemiyorum 2 doz aşılıyım test olmazsam karantinaya girer miyim girersem kaç gün girerim?
Test olmak zorunda değilsin.Ben de 2 doz aşılıyım sınıfımız karantinaya alınmıştı,ilk 5 gün tam aşılılara karantina HES'te yoktu,test yaptırmayanların 6. günde HES'te karantinaya girdi ve 5 gün mü 6 gün mü ne karantina uygulanmış oldu HES'te.

Benim özürlü devamsızlığım 5 gün hesden 5 gün rapor alırsam sınırı kaç özürlü devamsızlığın?

Geçmiş olsun inşallah covid değildir
Ben almadım rapor falan.Direk E okula Karantina diye yazılmış.

10 gün özürlü 5 gün özürsüz 1 dönemde.Eğer 10 ve 5'i geçerse belge alamaz.

emirhan1234

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,794
İsim
emirhan
İsteğe bağlı yazıyor internette

Haftaya okullar kapanıyor sınıf karantinaya girdiği için sınavlarım aksadı karantina ile tatili birleştirip sınavlara çalışacağım
Nasıl haftaya okullar kapanacak ki?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
Bizimki yeni kapandı (Bu haftanın başından beri okula gidiyorum) test olmadım 10 gün karantinada kaldım ve zaten sınıfın açılması için 10 kişinin test yaptırıp negatif olması lazımmış bizden 2-3 kişi gitti okula başka sınıflara verdiler.
Öyle bi kural yok.Bizim sınıfta 15-16 kişi test yaptırıp gitmişlerdi okula ama buna rağmen test vermeyenlerin karantinası devam ediyordu.

Nasıl haftaya okullar kapanacak ki?
Haftaya Cuma Kasım tatili var.Toplam 9 gün haftasonlarıyla beraber.

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,013
İsim
Tayfun Yılmaz
ara tatil geliyor 15 kasımdan 19 kasıma kadar tatil okullar

yani test olmayıp okula gitmezsem devamsızlık yazılmıyor mu?
Karantina olarak yazılıyor.Onun da belirli bir günü geçmemen gerek gibi bir şeyi yok sanırım.

ara tatil geliyor 15 kasımdan 19 kasıma kadar tatil okullar

yani test olmayıp okula gitmezsem devamsızlık yazılmıyor mu?
Karantina olarak yazılması devamsızlık olarak bir etki falan yapmıyor.

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,713
İsim
marilyn
testten zarar gelmez ol testini

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Testi Oral(Ağız) Yoluyla vermeyi deneyebilrsin açır diye cekniyorsan. Onun dısında vermemen icin sebep göremiyorum.

Testi Oral(Ağız) Yoluyla vermeyi deneyebilrsin açır diye cekniyorsan. Onun dısında vermemen icin sebep göremiyorum.
Her nekadar yaygın olmasa Sağlık Bakanlıgı Rehberinde bulunmakta, Uygulanıyormu en kücük bir fikrim yok)

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
testten zarar gelmez ol testini
Zarar geleceği için değil belirtiler çıktığında kendim gidip testimi oldum zaten ama şimdi karantinaya girdiğimiz için sınavlarım aksadı test olmayıp karantinaya kalırsam ders çalışacak vaktim olacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,528
Üyeler
164,324
Son üye
RecBEYY
Top Bottom