YanCaman
80+
- Reaksiyon skoru
- 67
Bana göre küçük kaldı ama boyut meselesiBen g300s'ten geçtim adı mini olduğu için baya kararsızdım ama orta boyutlu bir mouse
Bana göre küçük kaldı ama boyut meselesiBen g300s'ten geçtim adı mini olduğu için baya kararsızdım ama orta boyutlu bir mouse
Değiştirirsin senkronize edilebilir ama rainbow efekti sadece klavyede olur mouse'da olmaz o düz renk değiştirirBende Razer Cynosa da vardı. İkisini uygulamadan senkronize edebilir miyim? Ayrıca uygulamadan dpi ı değiştirmem mümkün mü?
Post automatically merged:
Oluyor gibi
Stokları sürekli yenileniyor büyük ihtimalle kalırArkadaşlar yarına kadar stoğu kalır mı?
Ok sıkıntı değil. Peki bu mouse yarına kalır mı? ben yarın akşam itopya gaming gecesine de bakmak isterdim almadan bir şeyDeğiştirirsin senkronize edilebilir ama rainbow efekti sadece klavyede olur mouse'da olmaz o düz renk değiştirir
Fotodaki gibi olmaz yani
Alıntıyı görüntüle
Gaming gecesinde çok mouse indirimi olmuyor yarına kalacağının garantisi yok bulmuşken kaçırmaOk sıkıntı değil. Peki bu mouse yarına kalır mı? ben yarın akşam itopya gaming gecesine de bakmak isterdim almadan bir şey