-Akın Taşkan-
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,863
Prime gaming kod olarak verdi benim epic hesabımda var Control isteyene atayım kodu gog.com hesabınıza geliyor oyun.
istion muAdam geldi ya adam
Abi senin niye profil foton aspor spikeri daha öncede sordum cevap vermedinPrime gaming kod olarak verdi benim epic hesabımda var Control isteyene atayım kodu gog.com hesabınıza geliyor oyun.
B-bu biraz karışık. Akın'a sor.Abi senin niye profil foton aspor spikeri daha öncede sordum cevap vermedin?
PC için mi sadece yoksa konsolda da oynanıyor mu? Ben de kodu aldım da konsolda oluyorsa kullanacağımPrime gaming kod olarak verdi benim epic hesabımda var Control isteyene atayım kodu gog.com hesabınıza geliyor oyun.
sadece pc hocam yaPC için mi sadece yoksa konsolda da oynanıyor mu? Ben de kodu aldım da konsolda oluyorsa kullanacağım
Sadece PC içinse bir arkadaş istiyordu oyunu ona veririm.
Rise of tomb raider aldiysaniz onu alabilirim hocamsadece pc hocam ya
Control var wpoc te rise of tomb raider cok istiyorumRise of tomb raider aldiysaniz onu alabilirim hocam
Hocam aktif ettim onu çoktan oynamak istiyorumRise of tomb raider aldiysaniz onu alabilirim hocam
hocam bana atabilir misinizHocam aktif ettim onu çoktan oynamak istiyorumAma Epic'te aile paylaşımı varsa buyrun yapalım.
Control mü?hocam bana atabilir misiniz
evetControl mü?