Faturasız TUF Gaming VG259QM alınır mı?

GazzeliAtalay

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
894
2. el bir monitör almaya karar verdim. Adamla anlaştık. Ancak 4-5 aylık cihaz olmasına rağmen faturasını kaybettiğini, İncehesap'la konuştuğunda ise İncehesap yapabileceği bir şeyin olmadığını söylemiş. Yani fatura yok. Yarın İncehesap'ı arayıp ürünün seri numarasından faturaya ulaşabilir miyim öğreneceğim. Ne tavsiye edersiniz?
Çalıntı ürün müdür ne alaka veya yalan söyleyen biri mi sizce?

Alacağım monitör.

Not: Bu arada arkadaş Bursa'da gidip monitörü benim için test edebilecek birini arıyorum. Ücretini karşılayarak (yarın veya cumartesi)

2. el bir monitör almaya karar verdim. Adamla anlaştık. Ancak 4-5 aylık cihaz olmasına rağmen faturasını kaybettiğini, İncehesap'la konuştuğunda ise İncehesap yapabilec
E fatura olayı var hocam ? ben İncehesap'tan ne zaman ürün alsam maile düşüyor haberiniz olsun !

Asus ürünlerinde faturanın bir önemi yok diye biliyorum. Ürünün seri numarası var hepsinde Asus Web sitesinde o seri no girdiğin zaman ne zaman alındığı ve garantisi olup olmadığı çıkıyor

evet kafama takılan bu oldu yarın incehesapla görüşeceğim bunu
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

haklısınız yarın arayacağım incehesabı
sizin aramanızdan ziyade arkadaşa söyleyin mailine baksın -- mailine """ incehesap faturanız """ yazsın çıkar bu kadar basit.
O mebla da ürün alacaksan mutlaka faturasını al 2.7k iyi para amazona 3 k ya düşen ürün bu şansına bekle düşer 2.el monitör önermem birde faturasız....

Asus ürünlerinde faturanın bir önemi yok diye biliyorum. Ürünün seri numarası var hepsinde Asus Web sitesinde o seri no girdiğin zaman ne zaman alındığı ve garantisi olup olmadığı çıkıyor
O seri numarası neredeyse bütün elektronik cihazlarda var ama elinde fatura olmadan garantiye yollamak pek mümkün değil.

Geri