Steam Fatura Adresi Neden İstiyor?

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Reaksiyon skoru
25,883
beyler ets2 alacağım indirimde fakat fatura adresi istiyor posta kodu felan niye?

Sıkıntı olmaz sallayın direkt. Sizin evden 3 sokak ilerisini yazın. Hatta 3400 yapın posta kodunu bir tane adres sallayın.

Eğer Steam hesabınız çalınırsa Steam desteğe şu ETS2'yi aldığım zaman fatura adresini şu girdim diye yazılıp hesabınızı geri alabilirsiniz o yüzden sallamak bir mantık saçma.

Eğer Steam hesabınız çalınırsa Steam desteğe şu ETS2'yi aldığım zaman fatura adresini şu girdim diye yazılıp hesabınızı geri alabilirsiniz o yüzden sallamak bir mantık saçma.
e postam kayıtlı sıkıntı olmaz

sallamayın ben steam hesabımı çaldırmıştım fatura sayesinde geri aldım faturayı sallaydım 3k para boşa gidicekti

e postam kayıtlı sıkıntı olmaz
Her ihtimale karşı yapın derim, zaten steam'e veriyorsunuz adresinizi katile değil. Ayrıca evinize fatura falan gelmiyor. Benim arkadaşım Steam hesabını bu şekilde kurtardı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sallamayın ben steam hesabımı çaldırmıştım fatura sayesinde geri aldım faturayı sallaydım 3k para boşa gidicekti
İşte bu da bir örnek.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İşte bu da bir örnek.

Faturaya yazıyorlar işte ben genelde e-posta adresimi yazar geçerim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,852
Üyeler
186,549
Son üye
mcquen
Geri