8 bit panel monitör ile 10 bit panel monitör yan yana filim izlesen 8bit yüzüne bakmazsın öle söyleyeyimhocam 8 bit dediğiniz vs ne onları bilmiyorum ya![]()
Ciddi fark var ama 10'u görmezsen 8'de güzel gelir8 bit panel monitör ile 10 bit panel monitör yan yana filim izlesen 8bit yüzüne bakmazsın öle söyleyeyim
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
İşte 10 gördüm ben dkfghnfdgkjhngfCiddi fark var ama 10'u görmezsen 8'de güzel gelir
Böyle modellerin yüzüne bile bakmıyorlar sanki herkes hardcore fps oyuncusu adama f/p monitör atıyoruz tn panel daha hızlıymış tn panel önerin diyorBu model normal bir kullanıcı için daha mantıklı.
![]()
Samsung Lc24rg50fqrxuf 24" 1920x1080 Fhd 4ms 144hz Curved Freesync Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Lc24rg50fqrxuf 24" 1920x1080 Fhd 4ms 144hz Curved Freesync yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
O hız farkını normal bir kullanıcının hissetmesi çok zor, ancak üst seviye oyuncular hissedebilir. Normal oyuncuların hissetmedikleri hız için renk kalitesini feda etmelerine asla değmez.Böyle modellerin yüzüne bile bakmıyorlar sanki herkes hardcore fps oyuncusu adama f/p monitör atıyoruz tn panel daha hızlıymış tn panel önerin diyor
Bunu anlatamıyoruz işte paralarını çöpe atıyorlar haberleri yokO hız farkını normal bir kullanıcının hissetmesi çok zor, ancak üst seviye oyuncular hissedebilir. Normal oyuncuların hissetmedikleri hız için renk kalitesini feda etmelerine asla değmez.
Ölü piksel; kaliteli, kalitesiz farketmez her panelde çıkabilir tamamen şans işi. TN panelde de çıkabilir.MD-2 ile gelen monitör bende kullanıyorum bayadır 1 adet ölü piksel çıkmıştı ancak rahatsız edecek boyutta değil onun için hiç ellemedim IPS değil TN panel tavsiye ederim.
Bizim bütçemiz panda panel kullanan dandik ips monitörlere yettiği için sana öyle geliyor renk kalitesiyle ölü pixel çıkma oranının bir bağlantısı yokMD-2 ile gelen monitör bende kullanıyorum bayadır 1 adet ölü piksel çıkmıştı ancak rahatsız edecek boyutta değil onun için hiç ellemedim IPS değil TN panel tavsiye ederim.
bit farkının olayı nedir? Bayağı pahalıymış.8bit.
4k almıştım 1 sene olmadı galiba.
Ben yazdığım yorumda ölü piksel çıktı almayın diye bir şey mi demişim ? biz bilmiyor muyuz şans işi olduğunu ?Ölü piksel; kaliteli, kalitesiz farketmez her panelde çıkabilir tamamen şans işi. TN panelde de çıkabilir.
Sen ne diyorsun aga ya ne alakası var benim yorumumla senin yaptığın açıklamanın ?Bizim bütçemiz panda panel kullanan dandik ips monitörlere yettiği için sana öyle geliyor renk kalitesiyle ölü pixel çıkma oranının bir bağlantısı yok