FPS oyunlarında kullanılabilecek kulaklık onerirmisiniz

mediumman

80+
Reaksiyon skoru
36
En fazla 800 TL bandında olsun mikrofon biraz iyi olsada olur.
Cs valorant rainbow six gibi oyunlar oynayacağım güzel kulaklık önerirseniz sevinirim.

Corsair void Pro veya arctis 5

Hyperx cloud 2 alabilirsin gerçekten fiyatına göre efsane.Eğer anakartının ses yongası iyiyse cloud alpha almanı öneririm.

En fazla 800 TL bandında olsun mikrofon biraz iyi olsada olur.
Cs valorant rainbow six gibi oyunlar oynayacağım güzel kulaklık önerirseniz sevinirim.
mikrofonu gayet iyi
eski kulaklığım şu an arctis 9 kullanıyorum.

Hocam bana ses önemli sesi nasıl iyi mi? ses kasılır mi
Ses kasılır steelseries in programı var ordan surround 7.1 i açman lazım rgb lerini istediğin gibi ayarlayabilirsin ayrıca. Baslarda surround ses gibi açılıp kapanabiliyor. 2 tane ses kartı var ve bunlar manuel ayarlanabiliyor. Telefon adaptörü yanında bedava olarak konulmuş.

Ses kasılır Steelseries in programı var ordan surround 7.1 i açman lazım RGB lerini istediğin gibi ayarlayabilirsin ayrıca. Baslarda surround ses gibi açılıp kapanabiliyor. 2 tane ses kartı var ve bunlar manuel ayarlanabiliyor. Telefon adaptörü yanında bedava olarak konulmuş.
Teşekkür ederim sadece bazı markalar arasında arada kalmıştım kararımı verdim teşekkürler

Corsair Void Pro gerçekten güzel bir kulaklık yakın bir arkadaşımda vardı ve 2-3 gün kullandım, baya iyi. Ancak Hyper Cloud 2 ve Steel series'lere de bakabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,202
Üyeler
185,384
Son üye
BleazFinaly
Geri