En fazla 800 TL bandında olsun mikrofon biraz iyi olsada olur.
Cs valorant rainbow six gibi oyunlar oynayacağım güzel kulaklık önerirseniz sevinirim.
Hocam bana ses önemli sesi nasıl iyi mi? ses kasılır mimikrofonu gayet iyi
eski kulaklığım şu an arctis 9 kullanıyorum.
Ses kasılır steelseries in programı var ordan surround 7.1 i açman lazım rgb lerini istediğin gibi ayarlayabilirsin ayrıca. Baslarda surround ses gibi açılıp kapanabiliyor. 2 tane ses kartı var ve bunlar manuel ayarlanabiliyor. Telefon adaptörü yanında bedava olarak konulmuş.Hocam bana ses önemli sesi nasıl iyi mi? ses kasılır mi
Teşekkür ederim sadece bazı markalar arasında arada kalmıştım kararımı verdim teşekkürlerSes kasılır Steelseries in programı var ordan surround 7.1 i açman lazım RGB lerini istediğin gibi ayarlayabilirsin ayrıca. Baslarda surround ses gibi açılıp kapanabiliyor. 2 tane ses kartı var ve bunlar manuel ayarlanabiliyor. Telefon adaptörü yanında bedava olarak konulmuş.
Piyasada birçok güzel kulaklik var o yüzden arada kaldimCorsair Void Pro gerçekten güzel bir kulaklık yakın bir arkadaşımda vardı ve 2-3 gün kullandım, baya iyi. Ancak Hyper Cloud 2 ve Steel series'lere de bakabilirsin.
Piyasada birçok güzel kulaklik var o yüzden arada kaldim