🔥İndirim HyperX Cloud II Gun Metal 🔥718TL🔥

somoncum

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,498
Son düzenleme:
Kara cumada taş patlasın 699 yaparlar iyi yapmışsın.

4-5 yıl önce 140 liraya amazondan almıştım o zamandan beri kullanıyorum muazzam bir kulaklık. Cloud II den önce plantronics, logitech, razer gibi markaların farklı kulaklıklarını da kullanmış biri olarak Cloud II en ama en rahat kulaklık diyebilirim. 5-6 saat kafada dursa ne bir ağrı ne bir sıkma hiç bir sorun yok.

Hayırlı olsun şimdiden. Razer blackshark v2 neden düşünmediniz?
Ses kalitesini deneyimlemediğim ürünü bir daha almamak farz oldu. Yoksa şık ve kaliteli bir kulaklık olduğunu biliyorum en son Asus Rog Delta S kulaklık vardı deneyimleme imkanım olmadan aldım itopya dan stant da açıkta bulunmadığı için eve geldiğimde ses yüksekliğini ve bass kalitesini beğenmediğim için satıp tekrar eski kulaklığım olan cloud 2 den 1 tane daha alma kararı verdim.

Kulaklıkta ses kartı bulunuyordu değil mi? Anakartimda ki ses kartı çok kaliteli olmadığı için orda biraz sorun yaşıyorum

Kulaklıkta ses kartı bulunuyordu değil mi? Anakartimda ki ses kartı çok kaliteli olmadığı için orda biraz sorun yaşıyorum
Evet bulunuyor 7.1 USB ses kartı baya kaliteli ses vermesini sağlıyor.

Hyperx cloud silver modelini 4-5 yıldır kullanıyorum son zamanlarda ara ara cızırtı yapmaya başladı. Şimdi yeni kulaklık alıp kenara koysam ve elimde ki iyice bozuluncaya kadar kullanmaya devam mı etsem, yoksa bozulunca mi alsam karar veremedim.

Arkadaşlar cidden bu fiyata bulan kaçırmasın yani en iyi oyuncu kulaklığı desem yalan olmaz taş gibi.

Hyperx cloud silver modelini 4-5 yıldır kullanıyorum son zamanlarda ara ara cızırtı yapmaya başladı. Şimdi yeni kulaklık alıp kenara koysam ve elimde ki iyice bozuluncaya kadar kullanmaya devam mı etsem, yoksa bozulunca mi alsam karar veremedim.
Dolar kuru çok dengesiz bence al, o cızırtı bende de 2.5 seneden sonra yaptı ve yüksek sesle müzik dinlerken sol sürücü yandı az ses ve bassları az gelmeye başladı o yüzden yeni kulaklık bari alayım dedim. Senin ki yine iyi dayanmış ben biraz yüksek sesli müzik dinleyen birisi olduğum için erken bozuldu. :(

Geri